Pienoismallit.net

Kelirikko

Mutaa en ole kokeillut kun yhden aikaisemmin kerran yrittänyt vähän tehdä ja silloin se oikein silmää mielyttänyt. Tätä työtä tuli tehtyä päätyön ohessa ja alunperin piti olla vaan sellainen testi. Siksi tähän valitsin Tamiyan vanhan sarja (1973) koska piti vaan vähän testailla. Muovi oli varsinkin figuissa aivan karmeaa ja muutenkaan detailit ei liki nyky tasoa. Meenasi jo usko palaa siinä vaiheessa. Mutta loppu pelissä sitten kumminkin tähänkin työhön tuli pantua ihan kunnolla aikaa ja yrittää vähän parantaa tuota vanhaa sarjaa. Varsinkin moottori pyöriin tuli lisäiltyä pikku sälää. esim johtoja ja vaijereita.
Lisää kuvia sitten löytyy taas tuolta blogin puolelta jos vielä haluaa katsella.

Näitä välipala töitä on montakin ollut kesken… hyvä että nyt saa alta näitä viittä vailla valmiitta olleita.

Kommentit

Litsislätsis ja läiskis. Ai siis välipala? No sulle saattaa olla, mutta ennenkuin vaikkapa 1:35 skaalan figuurien naamatauluja saa tuollaisiksi, niin melko pitkä perehtyminen eri tekniikoihin on jo oltava. Tekniikka ei riitä, vaan sitten pitää olla taitoa ja näkemystä.

Pikkuisessa dioraamassa on sitä jotain, eli oikeaa fiilistä. Myös hienoja pieniä yksityiskohtia on laitellu tarkasti alustaan.

Taidekuvat kruunaavat koko homman!! Jos tuollaisen tulostaisi, niin täydestä menisi. Eli myös valokuvaus on aivan uskomatonta.

Ihmetyttää vaan kommenttien vähyys, mutta kesäloma on..
Hyvin oot saanut vanhasta Tamiyasta näyttävän pikku dion!
Tosiaan yksityiskohdat on kivoja tässä, muutenkin maalausjälki on hyvää. Pidän!
Komiaa jälkeä kaikinpuolin. Muta todellakin märän näköistä ja figut uskomattoman hienoja.
Kiitoksia kommenteista Timo , Jean ja Jari!
Todella upeasti ja taidokaasti tehty "välipala " malli jälleen. Noissa "taide kuvissa" suorastaan pomppaavat elämään nuo moottoripyörä sankarit vauhdin hurmassa.
Taiteilija asialla! Ammattijälkeä!
Kari Lappalainen kirjoitti:
Taiteilija asialla! Ammattijälkeä!
Kiitos ja kumarrus.