Pienoismallit.net

Ford Fairlane 500 `64

Muutaman vuoden rakentelutauon jälkeen innostuin jälleen palaamaan harrastuksen pariin.. Useampikin malli on valmistunut tämän vuoden aikana, mutta tässä viimeisin ja samalla ehkä parhaiten onnistunut. Ford Fairlane rakentui suht vaivattomasti, siveltimellä läpikotaisin maalattu ja muutama johto + etsiosa sinne on mukaan eksynyt.. Palaute tervetullutta.. :)

Kommentit

Täytyy kyllä myöntää, että mallissa oleva värisävy ja sen pintaan sutiminen siveltimellä vetää hiljaiseksi..! Todella upea!! Mitä maaleja käytit (emali/akryyli)?
Vaikka ko. ajanjakson jenkkirassit ei niin hirveästi kiinnostakaan niin lopputulos on kyllä hieno. Arvostan sivellinmaslareita, koska itsekin siveltimellä työskentelen..,
Pidän!
Kiitos.. Maaleina tässä on käytetty pääasiassa Humbrolin emaleja tuo kiiltävä keltainen on peräisin purkista nro.7.. Tänä vuonna harrastuksen pariin palattuani en ole vielä yhtään mallia ruiskulla maalannut, vaan jokainen on saanut pintaansa sivellinmaalaukset.. Onkohan tämä nyt viides valmistunut.. :)
paavo p. 11.7.2016 18:05 Vastaa lainauksella
Oikein hieno sivellinmaalaustulos :-) . Allekirjoittanut on myöskin sivellinmaalari.
Oikein nätti malli ja työnjälki upeaa.Lisäosat antaa aina aidomman olemuksen.
Kiitos jälleen :)
Tämänkin näin livenä Oulun näyttelyssä. Siellä vähintään yhtä näyttävä, kuin kuvissa. Olisi ollut mukava tavata myös itse mallari.
Kiitos! Mä taisin olla siinä ensimmäisten joukossa kattelemassa sunkin malleja, taisin heittääkkin jotain että "jes lisää automalleja" tms, lähin sittemmin käymään kylässä kaverin luona.. Kaikkien kans ei ehtinyt tarinoimaan sitten, myöhemmässä vaiheessa kun ei osannut yhdistää että kuka on tuonut mitäkin näytille vai onko kyseessä edes mallari vai yleisöä.. Olis pitäny kysyä että kuka noi toi? :) Mullakin kun on tuo nimi ja kasvomuisti hyvin lyhyt.. :D