Pienoismallit.net

Morris Mini Cooper 1275S

Tämä on myös erään hyvän ystävän omistuksessa ollut,apinoitu mahdollisimman paljon esikuvaa muisti kuvien avulla.Mini on hauskalaite oikeasti ja myös pienoiskoossa. iloisella mielellä tätä valmisteli ja kasasi,on se niin pieni ja söpö.Piti laitaa kuva malliksi kokoerosta joka on ihan oikeastikin tällainen.Ajotuntumahan se mahtava on Minissä,äärettömän ketterä ja yllättävän sukkelasti se kiihtyy 80:n,ei voi muuta kun hymyillä kun Minillä ajaa,myös kadunkulkiat saa iloiseksi.
Kiva työstettävä on malli,ei ihmeempiä sovitusvikoja ollut.Ratti on siirtynyt mallissa vasemmalle,vanteet on erinlaiset,ei ollut näinpieniä yliromulaatikossa normivanteita niin oli jätettävä nämä.Koneeseen laittelin hieman letkuja,johtoja ja putkia.

Kommentit

paavo p. 7.7.2016 11:51 Vastaa lainauksella
Voisit ottaa kuvia vähän lähempää, muuten kyllä hyvin onnistunut malli :-) .
Nostalgiaa 1970 luvulta. Minun ensimmäinen auto oli myös mini, mutta valkoisena.
Hienosti kasattu :))
TKa
Kamerani ei ole sieltä parhaastapäästä,en onnistu saamaan likikään aina kunnollisia kuvia kovinkaa likeltä koko laiteesta,tarkentaa päinmäntyä.Enkä ole muutenkaa mikää nero näiden tietotekniikan laitteisiin.Näihin sisä ja kone kuviin piti otaa noin 15 kpl kutakin eikä vieläkään ole hyviä.
Ei olev riemulla rajaa, kun saa Minillä ajaa ;)
Mikko A 8.7.2016 20:41 Vastaa lainauksella
Mini on pop! Hienon mallin, Osmo, olet rakentanut.