Pienoismallit.net

Witcher 3

lautapelin figuurialusta

Tytär osti itselleen witcher lautapelin ja nakitti minut sitten hommiin . Alkuperäinen tehtävä oli maalata vain figuurit mutta ajattelin samalla tehdä niille säilytys alustan. Oman haasteen toi se, että jokaisen figuurin pohja alusta oli erilainen ja tämä sama piti saada sitten luotua dioraamaan.
Mutta tämmöinen sitten siittä loppu pelissä tuli.
Figuurit oli yksi pienimistä mitä koskaan olen maalanut. Koko vaihtelee noin 2 cm -3 cm ja oman haasteen toi osan hahmojen tosi värikäs vaatetus. Valu ei kaikissia figuureissa ihan parasta ollut ja jos olisi omat figuurit olisin muokannut joitain osia vähän paremmaksi. Mutta tytär halusi säilyttää ne alkuperäisenä joten näillä vinoilla kirveillä ja muilla mokilla sitten oli mentävä.
Mutta tässä sitten tämä on. Jos haluaa isompi resoisia kuvia katsella niin löytyy minun blogista.

Kommentit

Aivan upea ja nostalgine.

Ennen laivamalli uraani tein joskus 91-92.sellainen peli kuin AHQ,hahmot.Oli kaos sotureita, muumioita,haltijoita,susisotureita,kaikenkaikkiaan toistasataa.Maalailin niitä kuukausia ja nehän olivat pelihahmoja ja mittakaava taisi olla kait 1/48.Eli mestari Paakkasen figuurit ovat vieläkin pienempiä.

Kysyisin mestarilta että,miten saat maalin pysymään hahmoissa ,kun niitähän sormeillaan lukuisia tunteja pelin edetessä.

Itse jouduin korjailemaan hahmoja vielä vuosien päästäkin.

T.Marko ja Anne
Tyylikäs kokonaisuus, Triss, Valvatti (huono suomennettu nimi) ja Geralt näyttää esikuviltaan,
tuo neljäs hahmo vaan ei kuulosta tutulle,
tosin vasta viikko sitten ostin tuon Witcher 3 pelin joten en ole vielä kerennyt pelailemaan.

Malli sommiteltu hienosti ja tunnelma kohdillaan, tällaisia on kiva katsella.
Nyt on piäkaapunnin piällikkö vetässy uppeen kokonaisuuven… Ihan kavehtien kahtelen ja ihhailen. Ja asioo pistääpi paremmaks ku nuo ukkoloiset ja akka on niin kauhian pienii.
Hyvvee työtä, Marko!
Tykkeen oekein kovasti!
Kiitoksia kommenteista Marko/Anne, Janne ja Petri

Marko ja Anne : Päällä on on lakkaus jos se antas vähän paremman suojan ja siksi toiseksi takuu työlle on niin kauan kuin perävalot autosssa näkyy ;).

Janne : Toi Yarpen on vain novelleissa ja pelissä 1 ja 2 osassa. Kolmosessa ei enää ole. ps:hauskoja peli hetkiä. Itseni mielestä yksiparhaista peleista mitä on. Sekä lauta- että pc-pelinä. Kirjasarja vielä pitää tässä lähi tulevaisuudessa aloittaa lukemaan.
Hieno idea tuo säilytysalusta. Pelkästään jo sen pöytään nostaminen luo fiilistä peli-iltaan.

Jos jotain muutakin rupesi kiinnostamaan niin täältä löytyy arvostelu
Upean näköinen ja yksityiskohtainen kokonaisuus !
Nyt täytyy minun todeta, että näistä tämäntyyppisistä peleistä en tiedä tuon taivaallista.
Afrikan Tähteä pelailtiin ja sen innoittamana tehtiin penskana Pohjois-Suomen maantiekartalle oma peli. "Lapin Poltto" noudatteli samaa kaavaa, mutta oli tietenkin monipuolisempi, koska tiestöä oli paljon ja kaikkea saattoi sattua eteen. Sodassakaan ei voinut tietää, mitä seuraavan mutkan takana on.. Peli perustui siis Lapin Sotaan. Siinä etsittiin saksalaisten kätkemiä ruoka- ase- viina- ja muita sotatarvikevarastoja. Ajettiin saksalaisia takaa kohti Norjaa. Afrikan Tähden rosvon sijaan saattoi kääntää pyörylän, jossa olikin telamiina, kk-pesäke tai tarkka-ampuja ja paluu Kemin satamaan tai vieläkin alemmaksi oli tiedossa. Afrikan Tähtenä oli kymmenien pyöryleiden seassa "Aatu", jolla sai vapaan luvan palata siviiliin, eli lähtökaupunkiin. Ja jos kotimatkalle sattui vielä mitalipyörylä, niin sillä kuittasi Mannerheim-ristin ja kaikkien muiden pelaajien rahat seuraavaa peliä varten.
Kukahan tuon meidän keksimän pelin joskus patentoi ja tekee myyntiin??

Nämä sinun figut on maalattu taidolla -niinkuin figuguru tekee. Jos ymmärsin oikein, niin tuo alusta ei kuulu peliin, vaan se on se figujen säilytyspaikka. Eli ne nostetaan pelinappuloiksi peliin??

Luulisi tyttären olevan aika haltioissaan tällaisista pelinappuloista ja antaahan tämä varmaan peliinkin uusia kiksejä, kun figut ovat viimeisen päälle tehtyjä. Toivottavasti lakkakerros toimii.

Hienoa Marko!
Kiitos Ilkalle, Janille ja timolle kommenteista.

PS: Timo ymmärsit idea juuri oikein. eli figut nostetaan peliin . tuo muu hökötys ymprillä on vaan niiden säilytyspaikka. Lapin poltto on vamaan ollut hauska peli.
Marko Paakkanen kirjoitti:
Kiitos Ilkalle, Janille ja timolle kommenteista.

PS: Timo ymmärsit idea juuri oikein. eli figut nostetaan peliin . tuo muu hökötys ymprillä on vaan niiden säilytyspaikka. Lapin poltto on vamaan ollut hauska peli.
Niin oli ja se vaati hieman historiantuntemustakin. Niissä kääntölätkissä oli melkein kaikissa eri symboli ja sitten vaan katsottiin, että mitä pelin säännöt kertoi sille symbolille. Yksi oli jopa näin: (lätkässä pilkullinen naama) Säännöissä luki muistaakseni: Olet altistunut natsilääkäreiden isorokkotartunnan kokeilulle. Sinun on palattava takaisin lähtökaupunkiin ja saat siellä hoitoa tartuntaasi neljän heittovuoron ajan.. tvs. Ei muista enää kaikkea.

Kuuluukohan tämä jo offtopic-alueelle? Mutta tässä ideaa lautapelien valmistelijoille.