Pienoismallit.net

´32 Ford 5w

Revellin sarjasta hieman muokattu Ford. Mallia on chopattu ja koria laskettu. Moottorin lohko ja osat kaiveltu miljoonalaatikoista ja höystetty hieman aftermarket tavaralla. Oikeastaan melkeimpä jokaista sarjan mukana tullutta osaa mitä tässä on käytetty, niin on muokattu uusiksi enemmän tai vähemmän, tai osa on tehty kokonaan itse metritavarasta ja hyödyntäen aftermarket tavaraa.

Kommentit

Aivan UPEA!! Ei voi muuta sanoa kuin, että VAU!
Erinomaisen tyylipuhdas laitos, pakkohan tästä on tykätä. Rengaiden kulutuspinnan olisin matannut, toisaalta eiköhän ne näyttelyynkin puunata vanupuikon kanssa joten kelepaa :)
No johan on sileä ja kiiltävä pinta,mualtakin oikein tyylikäs luomus.Asiahan on näin kuten Tomi mainitsi,puhtaita puunattujahan vanhat harrastepelit ovat yleensä ajossakin,oikeassaelämässäkin.
Eipä löydy valittamista :)
Tonilla on tämä mallailupuoli sen verran upeasti hallussa, että ei näistä haukuttavaa juuri löydy. Tähtikeskiarvo ei tee oikeutta mallille, totuuden pitäisi olla neljän paremmalla puolella. Omaan silmään tässä mallissa pistää nuo valkosivut, jotka ovat liian valkoiset ja muovisen oloiset. Renkaisiin olisin itse hieraissut hieman heikomman kiillon, mutta muuten malli on ihan timanttia omissa silmissä.
Nätti "rodi". Jälki vakuuttaa!
Mikko A 8.7.2016 20:49 Vastaa lainauksella
Komia malli, nuo rodit on lähellä sydäntä, vaikken sellaista oikeaa omistaisikaan. Enpä itse löydä mitään valittamista.