Pienoismallit.net

Radiosaarna

Figuurini on ICM:n sarjasta "WWII German Road Police", jossa on kolme poliisia ja kaksi kirkon miestä. Takkien, housujen ja lakkien violetti reunus paljastaa hengellisen puolen edustajien "aselajin".

Figuuri on hyvää valua, ainut miinus oli kasvot. Onneksi löysin Hornetin valikoimasta mainion vaihtopään, vanhemman puoleisen miehen, jolla on suu auki (ja iso luomi oikeassa poskessa). Muita muutoksia ei tarvinnut tehdä.

Kasvot ja kädet on maalattu öljyväreillä. Takki on maalattu Andrean "Field Grey" -sarjan maaleilla ja housut LifeColorin maaleilla

Mikrofonin malli teksteineen on löydetty netistä ja se on tehty scratchinä. Käytin siihen 37 osaa (+5 osaa, jotka katosivat lattian syövereihin). Kirjaimet ovat etsejä, alin tanko on mekaanisen kestävyyden takia teräksestä.

Hyvät kesän jatkot ja

Mallailuiloja

T. Mäenpää

Kommentit

Vallan mainio.
Tyylikäs kokonaisuus! Etenkin maalaus on todella hyvin onnistunut! Ko. henkilön kasvojen perusteella taitaisi (ainakin täällä Suomessa) kuulua jo nostoväkeen..😜
Pidän!!
Sanan julistaminen on hyvä figuaihe :) Violetti aselajiväri on kohdallaan ja koppalakissakin näkyisi olevan risti kotkamerkin alapuolella, mietin että kuuluuko sotilaspapin (Kriegspfarrer) asetakkiin sotilasvirkamies-malliset olkalaatat mutta todennäköisesti ei aina. Aamen ja täydet pisteet.
Onpas hieno! Itsekkin ihastunut öljyväreihin. Eivät kuivu niin nopeasti esim. kasvoja ja muita detskuja maalatessa. Mites tuon kirkon teit? ;)
Kiitos hyvästä palautteesta.

Aihe on varsin poikkeuksellinen ja ajattelin, ettei figu herätä paljoa mielenkiintoa.

Mallin asepuku on samanlainen kuin mitä netistä löytyy. Kauluslaattoihin on maalattu myös kaksi violettia raitaa, missä hommassa meinasi usko loppua.

Taustan kirkko on kirjan kuvitusta. Kuvien käyttö taustana vaatii harjoittelua ja vaivaa, mutta tulos on usein sen arvoista.
Ihan parasta yköstä!! Hauska aihe myös plussaa! Toteutus hivelee silmää.

terv. Seppo V
HUH! Tää vaan on silmiä hivelevää!
Toteutus ja maalaus vaan on perfect!
10++
Ops…Melkein olin missannut tämän taideteoksen. Mitäpä tähän muuta sanoa kun loistava ! Tähditykset sen mukaan.
Todella onnistunut kokonaisuus!
Minä kiitän ystävällisistä arvioista ja jopa ylistävistä kommenteista.

Aluksi en uskonut, että ko. henkilöhahmo herättäisi laajaa kiinnostusta.

Minulla on tekeillä dioraama, johon pappi-figuuri on tulossa. Sen kaveriksi on tulossa samassa ICM:n figuurisarjassa oleva piispa. Uskon saavani dioraaman valmiiksi Parolan tapahtumaan.

Mallailuiloja

T. Mäenpää