Pienoismallit.net

Hukassa?

King tiger & marder 3

Tervehdys Suomen kesästä. On nyt aika julkaista viimeinen malli ennen, kuin on aika lähteä harjoittelemaan oikeaa vihanpitoa valtion leipiin.

Vähän malleista:
King tiger on dragonin sarja cyber hobbyn paketointina. Sarjan lakumatto telaketjut ovat vähän onnettomat, sillä en saanut aikaiseksi tilattua tähän friukun teloja. No ehkäpä niillekkin tulee vielä aika vaihtua, näin jälkikäteen. Muuten sarja oli dragonille tuttua laatua ja mukava kasata.
Marder puolestaan on broncon paketointi. Uudeksi tuttavuudeksi sarja osoittautui varsin kelvolliseksi. Ilmeisti Kiinassa tuo mahdollisten valmistajien suuri määrä antaa mahdollisuuden suht. kukkaro ystävällisille, mutta erittäin vaikuttavan näköisille sarjoille. No ota ja tiedä. Mutta tosiaan tämäkin sarja oli ilo kasata.

Molemmat mallit on maalattu tamiyan akryyleillä, sekä hieman hubrollin emaleja käyttäen. Pöly ja kevyt hiekka ovat wilderin tuotteita. Lisäksi säistykseen käytetty migin pigmenttejä.
Maastoon niin ikään käytetty wilderin tuotteistoa. Heinä kasvusto tehty nochin sirotteilla.
Tigerin camot ovat tehty poly-fiberistä, sekä lehtisirotteesta.

Kingin figurit ovat dragonin sarjasta ja marderin miehistön jäsenet ovat puolestaan tamiyan tuotantota. Molemmat maalattu tamiyan akryyleillä, sekä lifecolorin maaleilla.

Tosiaan nyt alkaa meikäläisen mallailulle pieni huilitauko, vaikka pääseehän sieltä armeijasta aina lomillekkin. Allekirjoittanut kiittää ja kuittaa, sekä toivottaa erinomaiset kesän jatkot kaikille.

-Teemu

Kommentit

Kyllähän nämä sun mallit paranee kerta kerralta. Marderin sijoittamisesta voi tietysti nipottaa, että onko vähän ahdasta tuossa dioraaman reunassa.
Mallit ovat upeita! Todella hienoa työtä!! Mutta alusta vain oon kahdelle mallille liian pieni… Onko Marderille tulossa omaa alustaa? Kokonaisuus kuitenkin erinomainen!!
Pidän!
Ja onnea vaan Suomen raskaaseen! Parola vai KarPr?
Olisi kyllä ollut mahdollisuus tehdä alustasta suurempi mutta jotenkin tämä sommitelma malli sopi omaan silmään. Ja ei, marderille ei ole tarkoitus tulla uutta alustaa :). ps. parolaan mennään
Asetelma ja ajoneuvot erinomaisia, ainoa miinus tosiaan tulee jo mainitusta ahtaasta alustasta.
Hyvin tehdyt mallit. Eikös tuo ole muuten Marder III? Tsekkipanssari 38(T):n alustalle rakennettu ja venäläinen 76,2mm kanuuna! No, joka tapauksessa hienosti tehdyt!!

Kyselee Seppo V
Seppo Valjakka kirjoitti:
Eikös tuo ole muuten Marder III? Tsekkipanssari 38(T):n alustalle rakennettu ja venäläinen 76,2mm kanuuna!
Hmm. Ei valitettavasti. Kyseessä on ainakin broncon paketoinnin mukaan marder 2 d. Kyseiseen aiheeseen niin vähän tutustuneena jätän asian tutkimisen tähän, mutta jos paketointiin on luottamista kyseessä 1942-1943 sijoittuva marder 2 vaunu :)
Uskaltaisin väittää että tuo on, kuten Seppo sanoi, Marder III: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ef/Marder-III-Aberdeen.0004sryz.1.jpg

Marder II vaunut perustuivat pitkälti joko panzer II D/E (Sd.Kfz. 132) tai panzer II A -> C (Sd.Kfz. 131) vaunuihin joista ensimmäisessä on hieman samantyyppiset isot telapyörät kuin tässä.
Selvä kiitos korjauksesta :)
Upea vaunukaksikko. Molemmat hienosti onnistuneita kaikin puolin ja figuista myös plussaa. Kuten edellä on jo kommentoitu niin alusta on myös mun silmää aivan liian pieni kahdelle vaunulle.
Teemu! ei kannata luottaa sokeasti paketointien "tietoihin". Uskomattomia virheitä tapaa markkinoilla.

Ride on…

terv. Seppo V
Hieno kokonaisuus. On mukava havaita, ettei aina kaikki mallit tarvitse mahtua alustalle :)
Hieno!
Saisi vielä tikruun verkot moottorikannelle ja kiillon pois lokareista..?
Sävyt on hienot kummassakin vaunussa, olisipa paremmat kuvat..:(