Pienoismallit.net

Citroen 2cv Charleston

Kesän tullessa pitänee käydä picnicillä joo.Vaihteluksi piti puuhastella erimerkkisen mallin parissa,virkistävää.Pikkuhiljaa rueta valmisteleman pitkään mielessä pyörinyttä malli dioa,käsitää useamman mallin,tästä se lähtee.
Joo,rättäri on ihan kiva kasattava,osat ainaskin kohtoodella sopii paikoilleen,riippuen omasta vaatimustasosta,osat aika oikean mallisiakin,konetilassa jotain viilatavaa/muotoilua löytyy.En ite lähtenyt hipeltämään kaikkea justprikulleen kun omaan silmään riitää ja eipä noita juurikaan kukaan muu tutki syvemmältä.Rätäri on erään tuttavan (pestis kaveripiiri silloin joskus ajanlaskunalussa) joskus omistama malli,siksi pyrin tekemään hanenlaisen tästä.Muistikuvat hieman hämärtyneet mutta likimain tämän värinen ja muotoinen se oli.Rekkarit vaihdetaan sitten joskus kunhan ne joku muistaa mikä se tunnus oli.Olkoot väliajan tällaisella alustalla,värikin loppui patruunoista kopioitaessa kuvaa.

Kommentit

Siisti "Sätkä"! Joku näissä Rättäreissä (samaten TippaRelluissa) vaan aina kiinnostaa… Ne on vaan niin sympaattisia.
Hyvin olet mallissasi onnistunut. Suomalaisia kilpiähän tuo vielä huutaa, mutta sellaiset on siis tulossa.
Pidän!
Komea "rättäri" niin sisältä kuin päältäkin. Alusta ja tausta sopivat hienosti sitikan kanssa ja luovat mun mielestä asiaan kuuluvan fiiliksen. Erittäin onnistunut paketti.