Pienoismallit.net

Space Wolf Veteran

Captain Clinton

Ostin tämän tuntemattoman italialaisen valmistajan Warhammer bustin Euromilitaire tapahtumasta pari vuotta sitten. Myyjä kertoi että master on tietokoneohjelmalla tehty eikä skulptattu. Panssarin pinnat ovat hyviä ja virheettömiä, mutta turkis ja pää eivät oikein mielestäni sovellu tietokoneella mallinnettaviksi.

Korvasin pään miljoonalootasta löytyneellä Clint Eastwoodilla.
"Selkäreppua" on hiukan detaljoitu lisää, muutoin malli on tehty suoraan laatikosta.

Maalattu GW:n ja Vallejon akryyleillä ja Vanhennus AK:n ja MIGin tuotteilla. Ruiskumaalauksessa käytin suolakiteitä maskina…

Kommentit

Kieltämättä turkiksen mallintaminen on jäänyt vähän kököksi. Mutta se ei kyllä mallin upeutta heikennä! Jälleen kerran kaima on pistänyt kovaa kamaa saitille. Maalausjälki ja tyyli on aivan älyttömän upeata!
Pidän, pidän, pidän!!
Voi voi sentään kun joskus osaisi itse maalata figurit noin hienosti. Kertakaikkiaan upeaa jälkeä.
…Mitä tähän voi enää sanoa…
Täydellistä!
Pidän kyllä minäkin. Turkista ei välttämättä edes erota turkikseksi jos se on tuo huiska niskan takaa eteen. Voihan se olla mikä vaan lämmike.
Mitä teit Mr. Eastwoodin naamataululle? Uurteita? Katse on saatu huikean eläväksi, tukka myös sivukuvissa. Tukasta tässä- ja varsinkin pienemmissä mittakaavoissa on usein ollut naputtamista, mutta nyt se ei näytä niin "rasvikselta" ja jotenkin kökkömäiseltä. Yläkuvassa taas näyttää.
Hiuksia pitäisi jollain opilla saada eroteltua ohuempiin säikeisiin. Helppoa ei varmaan ole.
Pulisongit ovat kyllä aikalailla paksunoloiset.

Huikeaa jälkeä kuitenkin taas.
Kiitos kommenteistanne Petri, Jari, Kari ja Timo.
Niskan takaa eteen oleva huiska kuvaa suden etujalkoja. Karvoitus saisi tosiaan olla tuuheampaa.
Halusin kasvoista väsyneet ja kaiken nähneet. Korostin uurteita maalaamalla ja lisäsin vielä pystysuoran arven oikean silmän alle.
Hiukset on figuureissa valitettavan usein skulptattu liian paksuiksi. Toki skaalanmukaisuus on vaikea toteuttaa hiuksissa aina.
Pulisongit on kyllä reilut mallia "kalapuikko" :-) 70-luvulla olivat muodikkaat, ja pää kuuluukin alun perin tälle Likainen Harry figuurille.
What can I say? Tämä on täydellisyyttä! Sanattomaks vetää, huhhuh mitkä taidot!!
Onnittelut hienosta viikon mallista.

Nythän on niin, että tankki-, tai lekomallarien on ihan turha laittaa omiaan tuotoksiaan tälle saitille sillä viikolla, kun mestari-figuurimallarit laittavat.

Aina jää ns. "häviölle";)
What the heck should I say!!? Turkis on aivan kökkö, mutta eihän se ole sinun vikasi! Kyllä on maalaustyö täydellistä!!

terv. Seppo V
On kyllä todella upeasti maalattu figu. Vaikea keksiä miten tuon voisi tehdä paremmin. Ja Clintin pää sopii tuohon kuin… no, pää hartioille.

Noita (sinällään hienosti toteutettuja) haarniskan ruostejälkiä jäin miettimään. En tunne tuota maailmaa kovinkaan hyvin, mutta jotenkin tuntuisi, että futuristisen avaruussoturin haarniska olisi tehty jostain materiaalista, joka ei ruostu.
Kalle V Aaltonen kirjoitti:
Noita (sinällään hienosti toteutettuja) haarniskan ruostejälkiä jäin miettimään. En tunne tuota maailmaa kovinkaan hyvin, mutta jotenkin tuntuisi, että futuristisen avaruussoturin haarniska olisi tehty jostain materiaalista, joka ei ruostu.
Kiitos kommenteista :-)

En tunne minäkään Space Marine haarniskan materiaaleja? Eivät ne varmaankaan ruostu, mutta kulunut ruosteinen panssarointi näytti vaan omasta mielestä paremmalta…:-)
Isosti onnea viikon mallista, oikeaan osoitteeseen meni!! :)