Pienoismallit.net

PV-1 Ventura

"HEWEG O !!"

Tässä minun tuotos ryhmikseen.

Malli on yksi parhaiten rakentuvista lentskareista mitä olen koskaan tehnyt, ellei parhain. Hain näitä pari Verkkokaupasta ja maksoin näistä muistaakseni 11,80 kappale.

Malli on suoraan laatikosta lukuunottamatta noita lankoja, ovatko nyt sitten antennilakoja vai jotain ohjainvaijereita.

Maalattu Tamiyan ja Mr. Hobbyn tuotteilla. Sävyt sekoiteltu itse Tamiyan eri sinisistä. Tummin sininen olisi saanut olla melkein musta, joten jäi nyt vähän vaaleaksi. Netistä kuvia katsellessa huomasin, ettei kauhean väärin mennyt kuitenkaan. Rajat maalasin käsin. Lanka on vaimon ompelulankaa.

Lopuksi tein pienen pölytyksen tuohon, en tiedä olisiko ollut tarpeen, mutta joissain kuvissa nämä on hiekkarannalla palmun alla, niin ajattelin, että tämä yksilö on sitten paistatellut tuulisella rannalla tovin.

-Jussi

Kommentit

Todella hieno Ventura. Näyttäisi kaikki osuneen kohdilleen. Itse pidän myös tuosta pölyytyämisestä. Näyttää varsin aidolta. Maalauksessa sävyt ja niiden välinen kontrasti näyttää tosi hyvältä.
Pidän!
Näyttävä ventura! Sävyt osuneet juuri kohdillleen ja pölytys sopii kyllä koneeseen mainiosti. Sinisen maalauksen olet tehnyt oikein hyvin itsellä suuria ongelmia saada tasaista ja peittävää pintaa hellcattiin.
Hieno malli, maakalustomallarina en osaa kuin ihailla jälkeä. Ainoa kysymysmerkki mikä mieleen tulee; onko vitoskuvassa ampujan kuvusta jäänyt maalaamatta karmit(vaimitäneonkaan)? Jos on, niin se pudottaa puolikkaan tähden antamastani tähtiarviosta, jonka rakentaja näkee.
Kiitos kommenteista Petri, Valtteri ja Pekka.

Tuosta kuvusta en oikein osaa sanoa mitään. Kuvissa näyttää, että kuvun sisällä on ollut vain jonkunlainen turvakaari tms, mutta tässä sarjassa sitä ei ollut. Maalatuista karmeista en löytänyt kuvia.

-Jussi
Googletin myös hieman ja kyllä se näyttää nyt minunkin mielestäni olevan karmienkin osalta juuri kuten olet malliin rakentanut. Ei siis syytä kajota annettuihin tähtiin :)
No nyt on upee kone maalauksineen!
Tyynenmeren lekot ne on vaan hienoja. Sävyt on omasta mielestä onnistuneita, hyvä!
Hienoa työtä! ja konetyyppikin on mukavasti vähän vieraampi.

Pikku juttuja: Pommikuilun ei jotenkin ole linjassa muun koneen kanssa. Pommit näyttää muovisilta ja pommikuilun pohjan detaljitkin joltain muulta kuin johdoilta tai putkilta, mitä voisi kuvitella tuollaisessa paikassa olevan. Kuvat on ilmeisesti otettu hyvin laajakulmaisella objektiivilla. Se ei oikein lentokoneessa toimi. Näyttää koneen linjat menevän banaaniksi.
Moi!

Kiitos kommentista Mikko! Kuvat on otettu Galaxy S6:lla automaattiasetuksilla. En oikein tästä valokuvaamisesta ymmärrä mitään, joten kännykällä mennään. En olisi edes tajunnut tätä banaani-efektiä, mutta nyt kun sanoit niin sehän on paikkapaikoin aika kovastikin vääristänyt konetta. Tuo profiilikuva mm. :)

Pommikuilun jätin pelkistetyksi tarkoituksella. Väsäilen tälle varmaan jonkunlaisen alustan, johon kone tulee kiinteästi, niin kuilua sen sen koommin nähdä enää.

-Jussi
Very nise, niinku Fransmanni sanos!! Oikein komia on kaikkinensa! Oh, well!!

terv. Seppo V
Onnittelut viikon mallista.

Erittäin hienolta näyttävä Ventura. Nämä 1/48 skaalan lekot ovat kuitenkin minulle hankalasti arvioitavissa, joten sorry, kun en ole aiemmin kommentoinut.
Onnittelut viikon mallista täältäkin, kyllä tämä malli sen ansaitsee. Hienosti maalattu laivaston camo ja tuo mustekala-siirtokuva istuu hienosti paikalleen.
Kiitos kommenteista!

-JT
Onnittelut viikon mallista, Jussitee!!

terv. SeppoV
Kiitos Seppo! :)