Pienoismallit.net

65 chevy impala SS 396

No niin,nyt tämän raaski tehdä.Meikäläisen unissa näkyvä auto malli,olispa ylimääräistä rahaa niin just tuollainen tulis kotitalliin,on se vaan niin komia.
No joo,mallihan on vanhahko mutta hyvin säilynyt eikä mistään viallinen.Kaikki osat mallikaasti sopivat toisiinsa ja kasaus oli helppoa ja mielekästä.Kori ja sisusta aivan tehdas mallissa,värit ulos ja sisään likimain tehtaan varustelistalta.Jarrut tuli laitettua paremmaksi turvallisuus syistä,levyt jokanurkassa.Vanteiksi mielestäni komeimmat AMERICAN RACING WHEELS VN405 TORQ THRUST II keskustat maalattuna.Moottoritilaan lisätty letkuja,johtoja,putkia ja muuta pientä.Dekalit on kellastunut hieman mutta eipä tuo haitanne,näkyy niin vähäsen.Lasit tuli tummenetua huonointuloksin,joten hioin tumenuksen pois ja kiilotin lasit uudleen kirkkaiksi.Tuo revelin liima venyvä lakka lähti roska pönisteriin,pitänee kokeilla toisenmerkkisellä lakalla seuraavaan kertaan.
Kuvaus alustana tälläkertaa kokeilin tällaista ratkaisua ja mielestäni toimii oikein hyvin.Jospa tuosta väsäis oikan mallialustan.

Kommentit

UPEA! Mallisi on siis kaikinpuolin varsin upea esitys! Sisusta hyvä, maalaus hieno (sävy erittäin miellyttävä!), vanteet hyvännäköiset ja moottoritila todella upea!!!
Enpä ihmettele, että tällainen kelpaisi 1:1 versiona sinulle - kelpaisi myös minulle (en ole oikein jenkkirassien ystävä).
Taustakin on hyvännäköinen, mutta auton värin ollessa hyvin lähellä taustan väriä, niin ainakin pikkukuvissa hieno mallisi "maastoutuu" liiaksi taustaan…
PIDÄN!
Hieno amerikanrauta,värisävy oikein onnistunut.
paavo p. 4.6.2016 21:22 Vastaa lainauksella
Hyvän pinnan olet saanut aikaiseksi, ei vaikuta yhtään muoviselta kun joskus sattuu tuommoisilla värisävyillä niin käymään.
Nyt täytyy kyllä todeta, että tämä tuotos taitaa olla paras malleistasi. Ulkoasu + sisusta + konehuone kaikki nättiä työtä. Kyllä kelpaisi.
Pakko kompata, paras malleistasi. Tosi nätti väri ja ilme muutenkin. Minulla on sama '65 Impala pöydällä hieman eri lähestymistapa aiheeseen tosin. Kunhan tuossa joskus valmistuu niin laitan näytille…
Henkka H 5.6.2016 00:49 Vastaa lainauksella
Täältäkin on todettava että erinomaisen hyvin tehty malli. Alustan, sisustan ja konehuoneen detaljointiin uhrattu paljon vaivaa ja lopputulos on vaikuttava. Ja omaa toiveautoa on aina mukava rakentaa, siinä on sellainen henkilökohtainen tätsi mukana.
Kiitos kommenteista,näitä usein kaivataan,Muuten ei osaa tietää mistä kansa tykää.Silmät on vieläkin sekaisin sojottaa mihinsatuu,tuon konetilan nypeltämisestä.Hankalaa puu sormilla ja puolisokeana,sitkeys toisinaan palkitaan.