Pienoismallit.net

Challenger Mk.3

Gulf War

Britit lähettivät reilu parisataa Challenger Mk3 panssarivaunua Saudi-arabiaan osallistumaan Kuwaitin vapautukseen. Vaunut varustettiin osittaisella lisäpanssaroinnilla.

Vaunu on suoraan Tamiyan vuonna 1992 julkaistusta sarjasta (joka pohjautuu vuona -85 julkaistuun Chalenger sarjaan). Maalattu pääosin Tamiyan maaleilla ja lisätty StarDecalsin siirtokuvat.

Kommentit

Oikeellisuudesta en osaa sanoa mitään, mutta hienolta näyttää! Jos nyt jotain parannusehdotusta voisi heittää, niin ehkä tuohon alustaan olisi voinut vähän panostaa. Itse maastohan on hieno, mutta tuon levyn lisäksi olisi jonkunlainen reunus paikallaan.
Olet kaima oikeassa, ko. alusta on nyt näitten Persianlahdensota juttujen kuvausalusta, mutta kohennetaan se lopulliseen muotoon kun lopullinen idea aiheesta selkenee…
Kokonaisuudessa oikein komea "haastaja". Alusta kaikessa yksinkertaisuudessaan toimii hyvin tuon vaunun kanssa. Pidän kovasti.
T-55 on hyvin lähellä
Malli näyttää erinomaisen hyvältä. Oikeellisuudesta en minäkään osaa sanoa juuri mitään. Ainoa kritiikki tulee tuosta figuurista; figuurin taso selkeästi matalampi kuin vaunun… Joskin figuurien maalaaminen ja realistisen näköiseksi saaminen on todella haastavaa.
Mielestäni alusta sopii hyvin Persianlahden alueen mallien alustaksi.
Pidän!!
Samaa mieltä figusta, noi Tamiyan ukot on lähtökotaisesti aika pökkelöitä ja tämä varsinkin kun kasvot peitetty
Uskottavan näköinen Brittivaunu. Ainakin näin maakalustoa tuntemattoman silmin. Kuvausalusta tuo oman tunnelmansa kokonaisuuteen.

E-P