Pienoismallit.net

Zeke

Mitsubishi A6M3

Tamiyan pienen skaalan hävittäjä. Malli oli erittäin helppo "koottava" eli sen kokoamiseen ei tarvinnut kuin sivuleikkurin ja liimaa. Maalattu ruiskulla Tamiyan väreillä ja käytetty aika ronskisti "taiteellista vapautta" eli mallilla ei ole mitään esikuvaa.
Tämä oli oikeastaan ensimmäinen pienen skaalan lentokone, jonka olen koskaan maalannut. Edellisestä tekemisestä taitaa olla aikaa yli 30v. :-)
Näitähän voisi tehdä lisääkin.

Kommentit

Tamiyan Zerosta saa kyllä nätin mallin. Tämä yksilö lienee kokenut kovempaa kulutusta urallaan ja tosiaan tältä ne näyttävät usein kuvissa. Maalauksesta en osaa muuta sanoa, kuin että hyvältähän tuo näyttää. Nämä naamiovärein maalatut Zerot ovat aika näyttäviä kyllä.

Tamiyan Zero taitaa olla tosiaan helppo koota ja sellaisia nykypäivän mallisarjojen pitäisikin, ainakin tietyissä puitteissa, ollakin.
Joo oli helppo. Täydellinen aloittelijalle malliksi. Säistämisen kanssa yritin kyllä pitää hillittyä linjaa.
Kiitoksen kommentista.
Nätti pikkuskaalan Zeke!
Tuo naamiomaalaus sopii tähän vaikka ei mitään esikuvaansa esitäkään, eikä sen mallin aina välttämättä tarvitsekaan. Kokonaisuus hyvä tähän kokoluokkaan omasta mielestäni.
Myös tuo mustavalkokuva kuvastaa sopivasti wanhaa aikaa!
Hieno Zeke. maalauksesta korostuu erityisesti aito "zekemäisyys"!

Näistä helpoista mallisarjoista kannattaa tietysti aloittaa(/jatkaa). Tällä saitilla pisteytysperusteet vaihtelee. Jotkut pisteyttää pelkästään fiiliksellä, jotkut koulutusmielessä, jotkut lopputuloksen, jotkut työmäärän ja taidon perusteella, jotkut ehkä valitettavasti dissauksen perusteella.

Loppupeleissä kun taito ja jälki paranee, niin yleensä pisteytyskeskiarvotkin paranee. Kaikein tärkeintä on kuitenkin sanallinen palaute.

Sitä tulisi antaa enemmän ja siitä pitäisi oppia enemmän ilman turhia katkeruuksia.

Kun teet seuraavassa hieman tarkempaa maalaustyötä ja yksityiskohtajuttuja, niin veikkaan, että keskiarvopisteet paranee.

Lisää vaan kehiin!
Kitox.

En ole enää vuosiin piitannut nuista tähtökäisistä, näemmä tulee aina vaan annettua niiden olla. Mukava kuulla aina pari sanaa omasta muovista
T:Esa