Pienoismallit.net

spitfire mk. IIa

Revellin spitfire mk. IIa kokoa 1/32. Malli oli mukava kasattava ilman kummempia ongelmia, pari pientä sovitus ongelmaa jotka hoitui veitsellä ja hiomapaperilla. Malli on maalattu revellin väreillä jotka olivat merkattu raf väreiksi. Toistaiseksi vielä malli kuvastaa uudehkoa huomaten että ei ole VIELÄ säistämistä tehty ja tykin suoja rätit ovat vielä ehjät. Myöhemmin tarkoituksena alkaa malleja säistämään, mutta hetken haluan ihastella malleja "uusina". Vyöt malliin on tehty ihan perus tulostus paperista ja soljet rautalangasta. Harmillisesti minulla oli parempia kuvia ohjaamosta ja vöistä puhelimessa, mutta puhelin hajosi ja koitan myöhemmin saada kuvat pelastettua tänne.

Kommentit

Hyvännäköinen Spitti!

Tosta on hyvä jatkaa. Muutkin sun mallit ovat hyviä siihen verrattuna mitä olet harrastanut mallailua. Mutta pahiten tässä Spitissä ottaa silmään hopeoivat dekaalit. Ens kerralla laita siirtokuvat kiiltävälle pohjalle ja kokeile testata Microscalen Sol-pehmennintä.

Skrätsivyöt ovat jo esimakua Pandoran-laatikon avaamiseen:) Tarkoitan sitä, että kun huomaa yhden puutteen mallissa niin seuraavaksi haluaa korjata kaikki.

Mullakin on tää Spitti työnalla. Seuraavaksi pitäisi siihen ohjaamoa alkaa detailjimaalaamaan.

Mutta peukku sulle tästä mallista!
Antti T 30.5.2016 19:15 Vastaa lainauksella
Kiitos. Kyllä jo tämän kokoiseen malliin jossa sisälle jotain jo näkeekin piti vyöt väsätä. Ei mitään super autenttisia, mutta kyllä se heti paremmalta näyttää. Koitan saada tekstissä mainitsemani kuvat lisätty, en saanut enää kasattuna kuvia ohjaamosta. Siirtokuvien sijaan maalasin mittaritaulun itse.
Näyttävä esitys hieman harvinaisemmasta Spitfiren alatyypistä. Kaiken kukkuraksi Revell on onnistunut arpomaan väritkin kohdalleen (RAF määritys). Siisti lopputulos. Hyvä.
Antti T 1.6.2016 15:43 Vastaa lainauksella
Kiitos, täysin toimivat värit on revelliltä harvinaista herkkua.
Siistiä työtä olet tehnyt Spitin kanssa. Maalaus näyttää hyvälle ja muutenkin rakennusjälki on mainiota. Kyllä tämän kelpaa hyllylle nähtäväksi laittaa, onhan Spit kuitenkin ehkä historian kaunein hävittäjäkone!