Pienoismallit.net

Oberscharführer LAH 1944

Unternehmen Wacht am Rhein

Vuosi sitten tapahtuneen lapsen syntymän jälkeen mallailuprojekteistani on tullut hieman pienimuotoisempia. Tässä yksi esimerkki siitä.
Alpinen piskuinen (1:35) LAH:n figuuri Ardennien operaation ajalta oli mielestäni todella hyvälaatuinen ja miellyttävä mallata, vain muutamia valupurseita piti hioa pois.
Oletuskuvan taustalla on mallihyllystäni löytyvä La Gleizeen hylätty kuuluisa Panther 221.
Jalusta on joku epämääräinen puupalikka, maalattu käsin ja alustalla olevat roippeet on kasattu ikivanhoista sammal jne. varastoistani.
Kuvatessani mallia kamera sanoutui irti yhteistyöstä ja siksi osa kuvista on vähän huonoja.
Malli on maalattu lähinnä Tamiyan, Vallejon, Revellin ja AK Interactiven tuotteilla.

Kommentit

Erinomaisen onnistunut lopputulos! Lopputuloksen arvoa nostaa vielä tuo figuurin mittakaava! Esko, olet onnistunut hienosti mallintamaan vaikean maastokuvion. Kasvojen alueelle ehkä hieman lisää valo//varjoalueiden sävytystä..? Mutta tuokin em. kommentti vahvalla ehkä-sanalla. Veikkaan, että luonnossa kasvojen alueen valot/varjot kunnossa. Sillä, mitä olen itse huomannut, niin valokuvaus latistaa noita ko. efektejä varsin paljon. Ja alusta on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs. Tässäkin: vähän on enemmän…
Pidän, todella paljon!!
Erinomainen suoritus. Itse maalaan juuri figureita dioa varten ja tiedän että noin hyvän lopputuloksen aikaan saaminen ei ole helppoa. Tässä mallissa yksityiskohdat ja "elävyys" ovat upeasti onnistuneita. Nostan hattua.
Hyvännäköinen lopputulos!

Kuten sanottua niin figut on itsessään jo tarpeeksi haastavia maalata, minun mielestä olet tässä kategoriassa onnistunut oikein hyvin. Maastokuvio sekä kokonaisuus on hyvä!
Alusta on myös hieno ja sopii täydellisesti tähän figuun.
Erinomainen Figu. Puolikas putosi alustan ja ylivalottuneiden kuvien vuoksi. Älä huoli poika nuori, Todella onnistunut Figu!! Bueno

yst.terv. Seppo V
Esko P. 21.5.2016 20:20 Vastaa lainauksella
Kiitokset kaikille kommenteista!