Pienoismallit.net

Focke Wulf 190 A3

Focke-Wolf WF190 A3 8/JG2 1942 Ranska.

Mukava malli aloittelijallekkin,osat menvät kohdilleen eikä kittiin tarvinnt juurikaan koskea.Värikartan tulkinnassa noudatin omia näkemyksiä ja maalivarasto antamia mahdollisuuksia.Uutena tekniikkana kokeilin paneelirajojen korostusta niin varovaisesti ettei se taida kuvissa näkyä niin ja ulkokuvaus.

Kommentit

Nätti pikkuskaalan Focke! Kyllä nuo paneelirajat näkyvät sopivasti tähän mittakaavaan.
Onneksi olkoon, olet askeleen lähempänä säistämisen ihmeellistä maailmaa.
Mun mielestä oikein hyvin onnistunut wulffi ja kyllä noista rajoista musta pilkistää ihan hyvin. Ensi kerralla hiukan hopealla kuivaharjausta johonkin nurkkaan ? Mittakaava huomioiden hyvä suoritus. Mulla ei taitaisi tuon mittakaavan laitteet pysyä edes käsissä : )
PhantomII 14.5.2016 14:46 Vastaa lainauksella
Mainiosti onnistunut Focke. Nuo A-3:t ovat tasapainoisen näköisiä lentopelejä - ja tasapainoisia taisivat olla myös pilottienkin mielestä.

Enpä taida keksiä huomauttamista mallista, tosin miksi pitäisikään keksiä… Uutta mallia pöydälle vaan ja kokemaan mallailun hurmaa lisää.
Focke on onnistunut oikein hyvin. Tuo laikutus ei ole helppo toteuttaa siveltimellä (arvelen että olet sillä maalannut?), mutta mielestäni se näyttää hyvälle tässä mallissa. Hyvin olet kehittynyt tässä touhussa!