Pienoismallit.net

VK 45.02B

Germany 1945

Dragonin pikkuskaalan VK 45.02 B.

Yksinkertainen rakennettava, mutta lisätöitä tuli koska molemmille kyljille oli valettu valmiiksi työkalut, vaijerit ja valot kiinni ja vielä erittäin huonolla laadulla. Kyljillä olleet lamput oli mm. valettu puoliksi rungon sisään…

Nämä korvattu syövyteosilla, sekä lampun paikka vaihdettu sivuilta keulalle. Myös kahvat lisätty kuparilangasta moottorinluukkuihin.

Maalattu Tamiyalla ja Vallejolla.

Kommentit

Mittakaavaan nähden erinomaista työtä. Ainoa asia joka tuossa tökkii, on tuo väri joka näyttää omiin silmiini turhan vaalealta. Esikuvasta kun en tiedä mitään, enkä juuri panssarivaunuista yleensäkään, joten voi olla että tuo väri on juuri niinkuin pitääkin.
Aikamoinen albiino vaunuksi mutta kasaus, maalaus ja säistäminen jälleen oikein hienosti onnistuneita. Kyljen vaijeri olisi voinut olla esim. hiukan ruostutetun teräksen värinen…tämä tosin vain oma mielipide.
No ei tämä mikään albiino sentään ole.
Kukapa ottaa selville kaikkien härpäkkeiden oikeat värit? Jos tällaisiakin telavehkeitä on tuhansia, niin värejä saattoi olla melkein yhtä monta.
Samaa on jauhettu joissain muissa keskusteluissa ja tuloksena…ei mitään.
Malli on kokoonsa nähden helekutin upea. Ihmetyttää ihan, että miten "viitsitkin" ottaa nuo valmiiksi valetut komponentit pois? Mutta ken työhön ryhtyy, se työn kestäköön.. Vai miten se aikoinaan meni.

En kyllä motkota mistään, vaan kadehdin 1.72:n työnjälkeä.
Alustaa huutaa…

Poistettu. Löysin vastauksen kysymykseeni netin kautta.
Hieno, hieno, hieno!!! Alustaaaaa!!!

terv. Seppo V
Erikoinen ja sen takia tyrmäävä!
+++tulee mittakaavasta..:)
Onnittelut ansaitusti!
Onnittelut!! Oikiaan osui!
Onnittelut viikon mallista.