Pienoismallit.net

Nissan 180 1950

Tankkeri

No johan sai tämänkin lopuun.Alunperin paketissa oli Bedford old low o series 5-ton tanker Linkki josta muotoutui Nissanin ohjaamolla oleva tankkeri.Malli itsessään oli erittäin hyvä laatunen ja mukava kasata.Muuttaminen oli myös kivaa puuhaa,omankäden tulosta.Saihan siinä leikata ja liimata ja veistää hyvän tovin,puskaakin kerran ja aloitaa alusta jotta itse on maliin tyytyväinen.Nettiähän piti jäleen selailla että löytyi jotain minkä öljy yhtiön värit laittais.Shelli on aika piristävän värinen joten siinäpä se värimaailmakin löytyi ja väriä pintaan.Dekaalit oli tehtävä itse,ensikertaa dekaalintekoa jonniaikaahan siinä meni jotta sai tarpeeksi kuvia muokattua ja kohdistettua että tuli arkki täyteen tarpeelisia kuvia.Tulostus onnistui ihan hyvin ja dekaalien leikkaus onnistui.Ensimmäisen kastelu tuotti mokan,toinen yritys onnistui ja niin sai kuvat paikoilleen,lakaa suihkulla päälle ja hyvä tuli omastamielestä näin ensiyrittämällä.Aavistus vanhentamista autoon.Koneeseen jotain lisuketta ja alustaan polttoaine putki ja sähköjohtoa takavaloille.Sisustassa ei mitään ihmeelistä,pinnat on maalattu korin mukaan,kuva ei mahtunut mukaan.Alustahan tälle piti tehdä ja jotain lisuketta.
Farmarisäiliö oli sopiva lisuke.Sen teko oli ihan simppeli mutta tuli liian isokokoinen,joten piti tehdä uusi.Meni hieman akaa että löysi sopivaa mahdollisimman valmista materiaalia kotinurkista.Lopulahan se muoviputkenpätkä löytyi ja liimaa ja hiero ja maalaa ja sotke niin sekin valmistui.Että tässäpä se sitten on,kertokaa mielipiteet hyvät ja huonot kiitos.
Miksi mennä muuttamaan.Noh,tarkoitus on tehdä mahdollisimman laaja malli kokoelma Nissan/Datsun autoista+muista laitteista.Kun valmiina ei saa niin täytyy jostain muusta mallista muokata sellaisen muotoinen.

Kommentit

Autot eivät yleensä minua innosta, mutta tällaisista pidän.
Elämän makua ja hieno toteutus.
Farmarisäiliön säistäminen on todella aidon oloista. Autossa saisi ehkä alustassa olla jotain pölytyksiä.
Kaiken kaikkiaan piristävä ja hieno kokonaisuus.
Henkka H 25.4.2016 23:17 Vastaa lainauksella
Mä olen aina tykännyt vanhoista tankkiautoista. Ja tykkään siis tästäkin. Ja vielä vanhassa Shellin värikaaviossa.
Vaikka onkin Nissan, niin se vaan lisää mallinteon vaikeusastetta. Tuo tuhruinen farmarisäiliö on mielestäni aika
realistisen näköinen. Ja vielä skrätsinä tehty, niin arvostus sen kun vaan nousee. Vaikka tätä ei ehkä voi varsinaisena dioraamana pitää, niin siinä on tiettyä tunnelmaa. Jonkun bensiksen hiekkainen takapiha saattoi vaikuttaa tuollaiselta. Hyvin tehdyt mallit joissa on hiven sitä ajan patinaa.
Aivan saakelin upea lopputulos!!! On varmaan vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä… Mutta lopussa on näköjään kiitos seissyt… Pidän tuosta Shellin-kaavion värimaailmasta.
Ainoa pienen pieni kritiikinpoikanen kohdistuu noihin vasemmalla kyljellä oleviin letkujen liittimiin; hiukan käytöstä johtuvaa patinaa olisit voinut lisätä.
Mutta yhtä kaikki - PIDÄN!
YMPÄRISTÖRIKOS! Säiliöstä lirahtanut löpöä maahan. Hieno yksityskohta :)
On kyllä hemmetin hieno. Olisi kiva mulkoilla tätä ihan livenä. Hieno taustapahvi menee pikkasen hukkaan kuvissa.
Kiitän tykkäämisestänne.Kyllä tuli laitettua alustaankin hieman sotkua mutta ei näytä näkyvän kuvassa.Nissaniahan oli ja on vieläkin tankkiautona,Japanissa ja muuallakin jokunen ja Shellin ajossakin.Tapio menee kahtomaan omia ympäristö saasteita sinne sokotan alle hahaha.Säiliön tevossa taisi mennä jotain 8:n tuntia.Esa tullee kattomaan livenä tevosta,sataa kahavitki saaha.