Pienoismallit.net

Ferdinand kuravellissä

Tällaisen väsäsin pääasiassa maalausharjoituksena. Vihreän sävy meni vähän mönkään (Vallejo), liian sinertävä. Myös telat tappelivat vastaan, roikkuminen ei tahtonut onnistua, vaikka normaalisti tykkään Magic trackseistä. Muuten olen ihan tyytyväinen; erittäin harvoin teen saksalaista "keltaista" kalustoa koska minusta siitä on vaikea saada uskottavan näköistä. Ukkelit on Master Boxin, ja aivan mainioita figuureja ovatkin. Kuvat ovat vähän yksipuolisia, "katutasosta" ei tarkennukset onnistuneet.

Kommentit

Jonkka 22.4.2016 15:58 Vastaa lainauksella
Aika putipuhtaat telat jos on kurassa huristeltu. Muuten ihan ookoo.
Ei tuo huono ole ollenkaan.Ainoa narisemisen aihe oikeastaan on minkä itse jo totesit eli vihreä ei ihan ole sitä mitä pitäisi. Olen samaa mieltä noista ukkeleista…käytin juuri master boxin ukkoja pikku diossa.
Nätti kokonaisuus!
Ukot on hemmetin hyvä lisä tähän, nätisti maalattu.
Omasta mielestä ainoa nupina on kanssa nuo telat jotka kaipaisi mutaa ympärilleen.
Naamiomaalaus todella nätti!
Kiitos kommenteista, rakentavaa palautetta! Mietin jopa uudelleenmaalausta tuon vihreän vuoksi, mutta eteenpäin mennään. Taisin poimia väärän sävyn, enkä tarkistanut asiaa. Kuran osalta ajatukseni oli, että on märkää kuraa ja on mutaa, ja kaikkea siltä väliltä - tämän on tarkoitus esittää lähinnä kurasta märkää telakoneistoa.