Pienoismallit.net

Schwimmwagen Type 166

Großdeutschland itärintama kevät 1943

Tamiyan schwimmwagen oli vähän pettymys. Mallissa riitti viilattavaa ja kitattavaa valmistajan yleiseen tasoon verrattuna todella paljon. Malli taitaa olla aika vanha ja se selittänee osan ongelmista.

Malli on tehty suoraan laatikosta ja olen maalannut, washaillut, kuraillut jne. sen lähinnä Tamiyan, Revellin Vallejon ja AK Interactiven tuotteilla.

Kommentit

Tosi komea "saippuakuppi". Ei nuo mainitsemasi ongelmat lopputuloksessa mun silmään näy. Säistäminen ja maalaus mennyt juuri nappiin.
Tosiaan kuraillut… Joitain vuosia on tullut sukelleltua mualiman eri kolkissa ja tämä näyttää alustaltaan ( ammeeltaan) ihan niinkuin se olisi ollut suolaisessa meriveden liejussa kymmenkunta vuotta paikallaan.

Eli overiksi minusta on mennyt tuo saveaminen/ruosteet.
Mutta muutenhan malli on saatu kunnialla kasaan ja päällisin puolin kohtalainen sovellus.
Esko P. 21.4.2016 19:10 Vastaa lainauksella
Kiitti kommenteista!
Ei ole ruostetta tämä nähnytkään ja kyllä varsin kuraisia esikuvia löytyy kuvattuna juuri rospuuton ajoilta :D
Jep…kyllä tuo ihan kuralta minunkin silmään näyttää ja ei paljoa tarvitse märässä maastossa ajella kun näyttää tuolta. Mulla on tainnut joskus olla oman auton kyljet likaisemmat :D
Käsittääkseni itärintaman (etenkin) keskiosassa ja myös etelämpänäkin maaperän multa oli/on varsin rautapitoista ja sitä kautta varsin punaista väriltään. Mielestäni Esko on onnistunut hyvin tuossa mudan yms. pas**n kuvaamisessa. Veikkaan, että livenä vieläkin paremman näköinen.
Hieno "Kylpyamme"!
Kokonaisuus on todella toimiva naamiomaalauksineen ja likoineen.
Nätti!