Pienoismallit.net

Sukhoi t-50

Venäläinen uuden sukupolven ilmaherruus hävittäjä

Kyseinen sukhoi on siis venäläinen viidennen sukupolven ilmaherruus suihkuhävittäjä prototyyppi nimeltään t-50 PAK FA jonka ensilento oli vuonna 2010. Sukhoi t-50 on tarakoitus korvata nykyiset MIG-29 ja Sukhoi Su-27 hävittäjät.

Tämä malli on minun toinen rakentamani pienoismalli. Tein mallista lentävän koska omasta mielestäni suihkuhävittäjät ovat omassa elementissään juuri lentäessä. Malli oli melko hyvä kasattava mutta pientä sovitus ongelmaa esiintyi varsinkin moottorin ilmanotto aukkojen kanssa. Olen malliin melko tyytyväinen ottaen huomioon että olen vielä aloittelija mallin rakentelussa ja opettelen vielä. Maalit ovat revellin valikoimasta.

Kommentit

Kyllä saatkin olla tyytyväinen, koska tämä on vasta toinen mallisi.?? Emempi kuin kaksi ja vähemmän kuin viisi sain kuvistasi??
Lentäväksi tehty ei pahenna asiaa. Helpompi vaan.
Maalauskaavioon lienet onnistuneeti käyttänyt maskiteittppiä? Rajat ovat ainakin skarppeja. Hieman nuo siirtokuvat hopeoi. Käytitkö mitään pehmennintä tvs.
Mitään tuon isompia vanhennuksia ei kannata vielä yritellä. Eli malli on ihan näyttävä näin.
Pikkuhiljaa sitten lentokoneissa paneeliurien korostukseen yms vaikka litkuttamalla… Ja siitä se lähtee.
Terv,
TR
Antti T 14.4.2016 20:16 Vastaa lainauksella
Kiitos Timo. Kyllä joo kuvionnit maskeerattu tamiyan maskeeraus teipillä. Siirto kuvissa en ole käyttänyt mitään pehmennintä ja harkitsin lakkausta mutta kiiltävyys aste on puolikiiltävillä maaleilla sopiva että en raaskinut ainakaan toistaiseksi lakata mallia. Paneeleja voisi hieman korostaa ja suihkumoottorien pintoja litkuttaa, mutta hirveästi ei mielestäni kannata vanhentaa koska kyseessähän on prototyyppi vaiheessa oleva uusi hävitäjä.