Pienoismallit.net

T-26

Zvezdan malli, jonka ostin helmikuussa 2000, valmistui talvella 2015. Perusmalli helppo kasata ja yksityiskohdiltaan ihan tyydyttävä. Mutta ohjeiden virheet vikapaikkaan asettavasta asekilvestä ja väärinpäin käännetyistä bogeista kannattaa välttää. Tähän lisätty Eduardin etsit sekä sisuskalut täysin scratchinä. Telat Model-castenilta. Valkometallisen tankki-emman taisin tilata JM-modelsilta, jos vielä oikein muistan. 45 mm:n kranaatit ja hylsyt MiniArtin tuotetta. Tornin sivun ammustelineet ja katolla oleva antennin ulostulosuoja leikattu Carlsberg-tölkistä. Maalattu ruiskulla (Vallejon Russian green) sekä siveltimellä litkuttaen omilla sekoituksilla. Tankin päälle tulee lopuksi lumikerros ja tornia peittää osittain pressu lähdekuvien mukaisesti. Monet kauneusvirheet, mutta myös hienot detaljit jäävät siis piiloon. Tankki tulee tulevaisuudessa valmistuvaan pieneen pätkään Raatteentietä, josta olen jo löytänyt kosolti lähdekuvia, yhdestä ja samasta paikasta, mutta useammasta kulmasta.

Kommentit

Harmi on noin hienosti onnistunutta T-26:sta piilotella… Totta kai ymmärrettävää, että vaunu tulee osaksi isompaa kokonaisuutta… Oli hienoa, kun julkaisit mallin täällä tässä perusasussaan. Hieno!
Pidän!!
Mie kovasti kiitän. Todella yllätyin kuin näin nopeasti alkoi tulla tähtiä. Kaikkein kauneinta venäläisissä vaunuissa on se, kun ne ovat niin rumia.