Pienoismallit.net

Caterpillar 793c

Pitäähän lima 2400B:le olla kaveri, tässä sitä tulee. Ainut että justihin tällä hetkellä tämä malli on huilaamas pajan nurkas, ei kiinnosta niin ei kiinnosta Silloon on paree olla tekemättä ku väkisin yrittää ja pilata lopukki mallista:)

Kommentit

Nostan hattua mallien tekijälle. Todella upeita, viimeisen päälle tehtyjä laitteita. Koneistus, hitsaus ym. metallintyöstö on hallussa. Hienoa!!!
Tuota tuota, taidanpa vain mennä nysväämään omien 1/72 lekojeni kanssa… Todella hienoja malleja kaikki,ei voi kuin ihmetellä ja nostaisin hattua jos se olisi päässä. Kertauksen vuoksi : Todella hienoja.
Jouni Koski 18.12.2006 20:19 Vastaa lainauksella
Näköjähän Jurvas osatahan teherä muutaki ku sohovia! :-)
Upeita malleja , ja ei voi kuin ihmetellä työn määrää ja laatua. Itse kun joutuu tuskailemaan valmiiksi valettujen muovin palojenkin kanssa.
Onko näitä livenä nähtävissä nikkarikeskuksessa? Jos vaikka joulunpyhinä poikkees…
Kiitos Kiitos!
Valitettavasti nikkarikeskukses ei ole nyt esillä yhtää mallia. Mulla kotonakaan ei ole yhtää valmista. pikku veljellä on kyllä tossa jurvan keskustassa se Valmetin mettäkone. Hitachi on yhdellä veljistäni Rovaniemellä ja Lima 2400 on taas Ilmajoella veljelläni:)… Hetkinen, on mulla se poijalle tehty ralliauto ja hiekkalaatikko koneita paikanpäällä, ainut että ei niissä niin kattomista ole mut pajassa saattaa olla sit. Tervetuloa kattomahan!
Joopa joo yhdyn ylistyskuoroon ja hautaan omat muoviskrätsi aatokset VFTS Ladasta ja soppatykistä. Kele ei enää rakkennaku oob malleija. Ja jos ei siin osaa pysyä niin hyppään järveen. On toi Männyn akaanpoeika ja Nyyholmi semmosii taitureit et ei voiku suu avoina kuolaa valuen ja silimät pitsalautasen kokosena ihailla käden jäläkiä. mutinaa mutinaa skrätsit saa jäädä kele. Nyyyyyh
Upee, Paljonko mallilla on painoa?
Mistä noin pyörät on ja mikä mahtanee olla halkaisija? Itellä on Pasi 1/8 menossa, mutta pyöräongelma riivaa. Tosin noissakaan kuviointa ei ole lähelläkään, mutta tyhjää parempi.
nää sinun rakentamat mallit on kyllä kaikken hienoimpia malleja mitä oon intternetistä löytäny. ne on iha aidon näkösiä. eikai hienompia varmaa voi enää tehä. tractor lehdessä oli 8pari pillari iha toimivaksi rakennettu. paino oli jotai 160kg. oiskohan tää samaa koko luokkaa?
Kiitos kehuista:) Auto painaa valmiina ehkän n. sata kiloa. Renkaat ostin vaasasta Kumijärviseltä. Niiden halkaisija on 300mm. Niitä on käytetty kuulemma vaasalandian tukkijoen ohjainpyörinä. Mutta nykyään niitä saa tolla kuviolla näköjään muualtakin. Ei tuo kuvio mua kovin mielyttäny mutta ei juuri ollu vaihtoehtoja:( Isoos maailmas eli.. Ameeriikas on kaikenlaasia kummeja. ja saksas kans.
Pistä ihmeessä Jouni R kuvia siitä Pasi projektista.
Kiva nähdä pitkästä aikaa tämänkin edistymistä. Voin jo sieluni silmillä nähdä tämän valmiina ja keltaisena.. ittellä oli nääs joskus pikku-poikana samanlainen mittakaavassa 1:70 tai sinne päin . Leikki auto kuiteskin.
Pasi Kiiski 16.12.2007 21:45 Vastaa lainauksella
Kyllä on vaan hienoja malleja.Muistanko oikein että olikos susta juttu tractor power lehdessä? Sain lehden kaupan päälle kun ostin vm-54 harmaan fergun.
Komeempia nää mallit on kuin esikuvansa.
On juttuja ollu mut ei tiätääkseni tuas kyseises leheres. Pakko tunnustaa että tua malli ei oo eristyny yhtää:( löysin vain pari kuvaa arkistosta:( Toivon että töytyys viälä aikaa joskus teherä ainaki nua kesken olevat mallit valamihiksi. se vaatis ehkä noin tuhat työtuntia vielä että cat 793 ja Camaro olis valmis.
Meikäläänen ei oo ku leekoista rakennellu poijalle härveleitä tällähetkellä. Ne tuloo vähä äkkienpää:))
Trucker 1.3.2008 20:59 Vastaa lainauksella
Terve! Tuli tässä mieleen että osaisitkos neuvoa mistä saisin todella pieniä hydrauliikka osia 1:24 tai 1:14 rekkaan suht halvalla? tai ylipäätään? Kun pitäisi nosturi ja mahdollisesti muuta hydrauliikkaa asentaa ;D Kiitos jo etukäteen!
Joo osasin kyllä hetki sitten kertoa mut nyt en millään enää löytäny niitä sivustoja josta saa tilattua juuri sellaisia laitteita 1:14.5 on muistaakseni mittakaava kunhan löydän niin ilmoitan heti tai jos joku muu muistaa varmaan mielellään kertoo. se oli saksalainen sivu.
Komiata on Mikon mallit kyllä.

Hydrauliikkaa malleihin löytyy esim.

www.ttm-funktionsmodellbau.de…seite=shop/produkte.php&hauptrubrik=209&hersteller=16

www.leimbach-modellbau.de

www.osswald-modellbau.de/Shop.htm

www.kampfer.de/html/modellbau.html

www.damitz-modelltechnik.de/index3.htm

Ainakin noista osoitteista oon löytäny. Varmasti on vielä muitakin, joita ei oo vaan sattunut mulle vastaan.
Kiitos Paljon!!! oli pari uutta hyvää sivua:))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boneheed 23.7.2008 12:50 Vastaa lainauksella
Mikon kaikki työt on kerrassaan upeita. Edustavat sitä ammattitaitoa ja tekemisenmeininkiä mistä varmasti kaikki mallarit haaveilevat.
Tästä on paha oikein sanoa mitään kummempaa, menee siihen luokkaan että "on kuin pienennyskoneella tehty.." Upeaa.
Tos Tos:))
Kyllä vieläki häätyypi kehua nuita Sinun tekemiäs malleja.

Ny Mikko ei muuta kun tomintaa noihin malleihin, eli radio-ohjausta. Sinun malleja ko aikanaan kattelin niin aattelin itteki kokkeilla jotaki tehä, sillä erola että liikkumhan net tarttee saaha. Ja jos kiinnostaapi minun omat rakennelmat niin laitan linkin minun YouTuupi videohin ja RC10 foorumhin jossa olen kirjotellu tuon konheen teosta.

www.youtube.com/user/automies72

rc10.fi/index.php?topic=24127.0
Komeeta Pelejä!! Jos mulla olis radio-ohjattava rautaanen kunnon maansiirtokone, niin mua ei saisi hiekka laatikolta pois millään;) Itte ei vaan meinaa saada ratio-ohjattavaa tehtyä ku aika menöö hitsates oikeita maansiirtokoneita.
Ensin ihmettelin, että missä ihmeessä oletuskuvan pienoismalli on. Sitten muita kuvia katselemalla tajusinkin, että oletuskuvassa näkyvä polttomoottori ei ollutkaan polttomoottori vaan maansiirtokone… Sen siitä saa, kun liian nopsaan katselee.
Sitä sattuu, pitää enskerralla tehdä enempi maansiitokoneen näköinen;)