Pienoismallit.net

MK IV "Male"

Vanhojen mallieni sarjalle jälleen jatkoa. Tällä kertaa vuorossa on tämä pieni terapiamallin tapainen projekti seitsemän vuoden takaa. Emharin sarja oli mukava malli suoraan laatikosta rakennettuna.

Kommentit

Teemu R 11.9.2007 21:55 Vastaa lainauksella
Tosi hieno! Sekä dio että vaunu.
Hyvin tehty kokonaisuus ja figuurikin istuu maaston elävästi, jos nyt tällainen sanonta sallitaan tuon figuurin kohdalla.
Sitä on selvästi katseltu joskus kuvia ensimäisestä maailmansodasta. ;o)
olpi 12.9.2007 11:38 Vastaa lainauksella
Miten se on tolleen uponnut maastoon?
Kun peltomaasto on vuosia esimerkiksi tykistötulen ja sateiden armoilla, muuttu maasto paikoitellen melko pehmeäksi mutaliejuksi, jonne kolmattakymmentä tonnia painava panssarikin helposti juuttuu kiinni ja uppoaakin. Tämä kuva on aika hyvä esimerkki.

Tosin tässä tapauksessa taisin muistaakseni ihan tietoisesti liioitella uppoamisen määrää, koska sillä sai vähän dramatiikkaa asetelmaan. Ja jos en väärin muista, niin lisäksi se taisi olla myös oiva tapa peittää jokin telaketjujen kanssa sattunut kämmi. :)
sv 12.9.2007 16:45 Vastaa lainauksella
On hieno! Todella hyvä idea! Sotilaskin tuo hyvän yksityiskohdan. Ei täälä ainakaan liikaa ole näitä ww1 malleja
Käsitin tuosta Mukavasta mallista että ei ollut liiemmin mitään muotti virheitä ym? Mietin että tuollainen Mark joskus pitäisi rakentaa ja niitä ei turhan paljon näkynyt. Tuota Emharia kun saa kuivalaiselta. Erittäin hienosti toteutettu tuo uppoaminen! se näyttää laittoman aidolta tuolla mudassa :)
Tästä on sen verran aikaa, ettei ihan teräväpiirtona nuo muistikuvat enää toimi, mutta ei tuossa muistaakseni mitään suurensuuria murheita ollut. Eihän tuo tietysti mikään Tamiya tosin ole. Telaketjuissa oli tosiaan jotain ongelmia, mutta en muista johtuivatkin ne enemmänkin mallarista kun mallista. :)
Miten sait vaunun uppoamaan tolleen maahan? Tosi hieno!
mistä saa vanhoja tankkeja?en oo ite nähny??????????
Juuso Puolitaival kirjoitti:
mistä saa vanhoja tankkeja?
www.pienoismallit.net/kauppiaat/
AaTu 18.7.2008 17:12 Vastaa lainauksella
Hieno dio! Jotenkin tuntuu,että en osaa muuta kuin kehua, tosin ei täällä minusta huonojakaan ole…;)
VAU!!