Pienoismallit.net

AMX-10 RCR

Tiger Modelin melko mukavasti kasaan menevästä sarjasta rakennettu ranskalaisten AMX-10 RCR panssariauto.
Sarjan mukana tulleet vinyylirenkaat vaihdoin Def.Modelin mainioihin resiinipyöriin. Rungon ja tornin liukuestepinnat toteutin hienolla hiekalla. Maalattu Tamiyan akryyleillä. Sotkut öljyväreillä ja vedellä ohennetulla Tamiyan maalilla.

Kommentit

Matti M 23.3.2016 14:12 Vastaa lainauksella
Erittäin hyvin viimeistelty malli harvemmin nähdystä kalustosta.
Komppaan edellä kirjoittanutta Mattia. Maalausjälki erittäin hienoa. On vaan melkoinen "pyssy" näin panssariautoksi… Kokonaisuus miellyttää silmää kovasti.
Pidän!!
Tämä olikin Tampereen tapahtumassa yks mun suosikeista. Aivan upeeta jälkeä kaiken kaikkiaan.

Tästä tulee hyvin mieleen "messukappale". Huom., nekään siis eivät ole täysin puhtaita vaan kevyttä käytön jälkeä niissäkin on aina näkyvissä. Tässä mun mielestä loistava esimerkki sellaisesta. En tiedä haitko tällaista vaikutelmaa, mutta sellainen mulle tuli. Loistava suoritus!
Oikein hyvin onnistuneelta mallilta vaikuttaa tämä.
Todella hienoa työtä ja piristävä aihevalinta - enpä tiennyt tällaisen vaunun olemassaolosta mitään. Renkaatkin näyttävät todella kumisilta.
Maalaus nätti sekä noi renkaat todella näyttävä oikeilta ilmanpaineineen, tää on hieno!
Kiitoksia kommenteista Matti,Petri,Jaakko,Antti,Raimo ja Jean. Mukava kuulla,että tekeleeni miellyttää. Jaakko,tavoittelin vanhennuksilla sellaista "tukikohdassa enimmät kököt pesty pois" fiilistä,mutta tuo mainitsemasi "messukappale" on kyllä myös varsin sopiva kuvaus.
No hieno on todellakin, liekö pienoismalli laisinkaan kun taustaakan ei kuvissa näy…kuvakaappaus aidosta panssariautosta! Ei vaineskaan, kyllä mielestäni on niin taidolla tehty että muistuttaa aitoa kyllä viimeistä piirtoa myöden…huipputyötä, mitäpä tästä muuta sanomaan!
Kiitos kehuista Markku. :)
AJ 25.3.2016 14:54 Vastaa lainauksella
Moi Veli-Matti,
Loistotyötä, kerrassaan upea ranskatar! Kaikki kohdallaan mainiosti; katsoin AMX-10RC kuvia japanilaisista Panzer-vihkosista, jotka lainasin eräältä huippumallarilta ja kyllä AMX-10RCR vaunusi näyttää kuin aidoilta vaunuilta, vaikkakin vaunutyyppisi on uudempi. Toki ehkä pölyä voisi olla enemmän, muttei välttämättä, melko puhtoisia nuo AMX-10:t olivat sekä NATOn Dragoon Hammer of Afsouth harjoituksessa, että operaatio Daguetissa.

Kerrassaan erinomainen vaunumalli tai panssariautomalli, kumminpäin nyt haluaakin sanoa. Kilpailee viikon mallin statuksesta ehdottomasti. Huippumalli - enuff said! Parhain terveisin, AJ
Kiitos AJ. Oletko jo aloittanut oman AMX-10 RCR Separ laatikkosi sisällön kasaamista?
AJ 25.3.2016 20:40 Vastaa lainauksella
Moi Veli-Matti, Ole hyvä; upean mallin olet tehnyt, mielestäni yksi parhaista saitin panssariajoneuvoista.

En ole aloittanut mitään noista ranskattarista vielä, vaikka mieli tekisikin, sen verran herkullisilta ne näyttävät; uskon, että ne saa kasaan melko nopeasti. Työn alla on tällä hetkellä viisi eri vaunua ja viisi eri lekoa, ne pitää saada ensin finaaliin, ennenkuin tohdin aloittaa Separin, Brennuksen ja VBL:n.

Muuten miksi käytit Defin fillareita, - Defin fillareiden laatu on kyllä aina ykkösluokkaa - mutta sarjan omat vinyyfillaritkin ovat mielestäni erittäin hyvälaatuiset (Separissa on samat vinyylifillarit, aion käyttää niitä).

Ihalltavan hieno AMX-10RCR malli - kyllä tämänkin pitäisi olla viikon malli jossain välissä - huipputyötä! Parhain terveisin, AJ
Moi AJ. Eräällä ystävällä lähtivät hiljattain valmiissa mallissa vinyylirenkaat sulamaan. Kyseessä oli vielä Takomin tuoreempi sarja. Tuon jälkeen en ole juurikaan vinyylirenkaita viitsinyt alle jättää. Sauman poisto tuottaa myös monesti ongelmia. Tämän mallin kohdalla sauma kyllä poistui helposti hiomatikun avulla. Defin pyörät eivät ainakaan sula alle ja laatu on muutenkin ykkösluokkaa,kuten mainitsit.
AJ 25.3.2016 21:34 Vastaa lainauksella
Moi Veli-Matti, Ok, ymmärrän; harmin paikka tuo sulaminen. Täytyy sitten funtsia, että testaako vinyyleitä, vai valitseeko saman tien eli Defin fillarit. Kiitos infosta fillareiden osalta! Parhain terveisin, AJ
Hieno, malli. Nuo lisäpanssaroinnit tuovat räyhäkkään ilmeen ajoneuvoon. Nämä harvinaisemmat tapaukset ovat aina ilo silmälle.
Kiitos Jan. Kiva kuulla,että miellyttää. :)