Pienoismallit.net

Sd.Kfz. 234/2

Puma

Tällä kertaa raskasta rautaa.

Teknisesti tämä on minun ensimmäinen panssarimalli sitten teini-iän, mutta sivulla oleva BMP-2 valmistui nippanappa aikaisemmin. Aloitin tämän mallin rakentamisen 2008, mutta menetin mielenkiinnon siihen vuosiksi. Viime vuonna aktivoiduin ja päätin, että teen tämän valmiiksi.

Sarja on tuttua Dragon laatua, mutta taas ohjeiden kanssa piti olla tarkkana, ettei tuu mokia. Jätin kokonaan sisätilat pois, koska luukut tuli laitettua kiinni. Mallissa käytin Eduardin fotoetsejä, RB modelsin putkea ja Voyagerin resiinirenkaita. Antenni on Panzer Artilta.

Maaleina käytin dunkelgelbissä Lifecolorin Easy 3 Contrast & Desaturation-modulaatiovärisettiä. Vihreä on myös Lifecoloria. Renkaiden musta on kotoisin Migin Tires and Tracks setiltä. Vanhennuksissa käytin AK interactiven, Abteilungin, Ultimate Modelling Products ja Ammon tuotteita.

Suurin moka viimeistelyssä tuli, kun vedin hölmönä valkoisen öljyvärifiltterin joka sitten veti pinnan tukkoon. Joku hyvä syy mulla silloin siihen oli, mutta nyt en enää muista. No, malli on hyvä treenialusta panssarimallailun ihmeelliseen maailmaan.

Krittiikkiä ja kommentteja otetaan taas vastaan.

Kommentit

Hyvin on onnistunut naamiomaalaus sekä säistäminen!
Täs on jotain erikoisen hienoa, pidän!