Pienoismallit.net

`61 Impala ss 496

Tällainen letukka tälläkeraa valmistui ja toinen samanlainen erinlainen on pian valmis.Kauppakanava ostoja,kasa kahdeta yksi hyvä,lopusta tule yhtä hyvä kunhan osia kerää kasaan.Panoraama etu lasien kulta aikaa,-62 oli letukalla viimeinen vuosi.Samalla pyöreähkö muoto alkoi mennä kantiseen ja yksinkrtaisempaan suuntaan.No joo,nämä ostokset purkuun ja osien lajittelu ja puhdistus entisistä maaleista uuninputsausaineella ja hyvin irtosi.Hieman pientä korjailua ja siistimistä,uusi pohjamaali kuivumaan.Sisustan uusi väritys.Kopaan ja pohjaan väriä pintaan.Konetta piti hieman hiplata parempaan kuosiin.Eipä siinä muuta kun kasaan kokolaitos.Että täämöistä tälläkertaa.

Kommentit

PhantomII 21.3.2016 23:42 Vastaa lainauksella
Nättihän tuo. ´61 ja ´62 Impalat ovat mielestäni kauniimpia kuin 1950-lukulaiset, ehkä hiukan kevyemmällä kuosilla varustettuina ja enteilivat jo 1960-luvun puolenvälin ja sen jälkeisiä suorempia linjoja. Näissä ´61- ja ´62-malleissa yhtyy molempien vuosikymmenten muotojen parhaat puolet.

Tyylikkäät värit olet jälleen kerran malliisi löytänyt.
Osmo-sedän verstas pukkaa autoa tiuhaan tahtiin :) Hienoa! Samaa mieltä väreistä, varsin onnistunut ja aikaansa hyvin esiintuova värivalinta.
Niimpä noita valmisuu aika joutusti kun muuta tekemistä ei oikein ole ennen lumien sulamista ja ilman hieman lämpenemistä.Jospa nyt alkais valmistumis tahti hidastumaan kun alkaa isompitöiset mallit vaihteluksi.
Siisti yleisilme. Valmistajaksi tosin veikkaisin tietoista poiketen Lindbergiä…
Oh,katohan,kyllä laitoin Lindbergin valintaan,miten lie mennyt väärin.