Pienoismallit.net

Vincent Black Shadow series C

Ensimmäinen vakavissaan värkätty pyörä. Nykyisin hyllyssä lähinnä varoittavana esimerkkinä, mutta mokaamallahan oppii. Ei ole kunniaksi esikuvalleen, joka sentään on maailman legendaarisin takapuolentäristäjä. Etsin aikanaan tätä mallia kissojen & koirien kanssa ja löysin lopulta nettihuutokaupasta Saksasta. Eipä aikaakaan niin kaikki marketinhyllyt oli täynnä uusintapainosta. Aikeissa vielä tehdä 500-kuutioinen Comet-versio ja/tai D-sarjan Black Prince.

edit 8.1.08
TV:stä tuttu isoleukainen kaveri ajaa vincentillään ja juttelee mukavia tällä videolla. En ole kateellisuuteen taipuvainen mutta tämän herran kokoelma saa naaman vihertämään.
www.jaylenosgarage.com/video/video_player.shtml?vid=188134

Kommentit

Kyllä siinä silmä lepää, olipa miten varoittava esimerkki tahansa :D Harmittaa kun oma Vincentti on niin huonossa hapessa. Pitäs varovasti purkaa ja ehostaa. Siitä kyllä täydet pisteet, kun olet jaksanut (ja osannut) pinnata vanteet uudelleen. Minullakin olisi tarkoitus tarttua siihen hommaan jossain vaiheessa.

Onko tuo vanteen keskikehä jotain muuta materiaalia, vai oletko maalannut oman vanteen kuparin väriseksi?
Marko kirjoitti:
Onko tuo vanteen keskikehä jotain muuta materiaalia, vai oletko maalannut oman vanteen kuparin väriseksi?
Muistaakseni se oranssi juova on Wacolux-merkkistä lasille tarkoitettua maalia. On muuten oiva aine myös läpinäkyvien osien maalaamiseen, ja taitaapa sitä olla Vincentin takalampussakin.
Tuli tuota Matchboxin alkuperäistä mallia arvosteltua suhteellisen jyrkästi muinoin Kiertiksessä. Vaivalla siitä tulee hyvä malli, kuten näkyy.
Kiitos kehuista. On vaan paha tapa - edelleen - jäädä loputtomasti nysväämään yksityiskohtia ja siinä vähän kokonaisuus tahtoo kärsiä.
Aiwan on upean näköinen vincentti jokatapauksessa kuitenkin.Itsekkin tänä kesänä yritin aloittaa vastaavan vincentin rakentamista mutta tyssäsi heti alkumetreillä kun liiaksi innostuin tekemään figuja .
Tosi varoittava esimerkki! Rakentamalla saat hienoja malleja!
Tuonhan voisi polkaista käyntiin.
Teemu R 11.9.2007 15:32 Vastaa lainauksella
On kyllä hiano !! :)
Ja nyt on oma galleria mopoillekin. Kiitos siitä!
Upea Vincent, kuin pakasta vedetty eli tehtaan jäljiltä. Hienoa työtä todella! Sinuna vähän sinistäisin pakokäyrien alkupäitä, niin näkyisi, että on tämä brittilegenda ollut joskus ajossakin; olihan se aikanaan tietääkseni nopein tuotantopyörä. Mutta hieno se on näinkin.
Paljon olisi siinä fiksattavaa: polttoainetankin muoto on pielessä, etuhaarukan kulma on pyllyllään… noin niinkuin aluksi. En taida mokomaan enää kajota. Vincentti oli tosiaan nopein vakiopyörä - vielä pitkään senkin jälkeen kun koko tehdas oli mennyt nurin! Kyseinen lafka valmisti myös mm. ruohonleikkureita ja vesiskoottereita; itse asiassa moottoripyörien valmistus oli vähän lapsipuolen asemassa, mitä ei hevin uskoisi kun miettii miten aikaansa edellä ne monessa suhteessa olivat.
Hieno malli, sääli nuo renkaat. Voisi olla "restauroinnin" paikka jossain vaiheessa.