Pienoismallit.net

YF-19 Fin

Hornetin seuraaja

YF-19 Hornettien seuraaja

SSTT -
Yllätttäen HX-hankkeen tarjouskilpailun ulkopuolelta Ilmailuvoimille valittu japanilainen rauhan hävittäjä YF-19 kurvailee Tampereen ilmatilassa jouheasti äänivalleja rikkoen. Kääntyväsiipinen YF-19 miellyttää puolustusministeriötä edullisella hinnallaan ja suorituskyvyllään.
”Ostettiin nyt setti näitä, kun käytettynä halvalla saatiin. Tällä koneella pääsee aika haipakkaa; täydellä kaasulla yli 30 km korkeudessa jo 21+ machia! Pyssyt on tehokkaat; Löytyy laseria, maseria ja ohjattavaa EMPpiä. Siipien allekin saa ripustettua tavaraa enemmän kuin Geneven sopimus sallii. Näillä mennään, nääs!” - hihkuu puolustusministeriön edustaja.

YF-19Fin ominaisuuksia:

Moottori:
Shinsei/P&W/Roice lämpöydinturbiinit 2 kpl
Nopeus:
20 km - Mach 5.1, 30 km - Mach 21+
Aseistus:
Mauler REB-30G Laser, Mauler REB-23G Maser, Howard GU-15 Multi
- Alkuperäisen YF-19 -hävittäjän robottitransformaatio -toiminto on poistettu Suomessa huonon pakkasenkeston vuoksi.

Pienoismalli on alekorista tilattu YF-19 setti Hasegawalta. Ko. firman insinööreille kiitokset laadukkaasta tuotteesta - palat sopivat hyvin yhteen. Kasaaminen oli hyvää harjoitusta junioriaikojen jälkeen mallailuun uudestaan palaavalle seniorille. Vehje on maalailtu Vallejon akryyleillä, kirkkaat vilkut Tamiyan Clearilla. Vanhennusta ja likaamista öljyvärilitkuilla, pigmenttipuutereilla ja avaruuspölyllä. Lakkana Humbrol Clear kiiltävä ja sametti. Räätälöintinä ”suoraan paketista” -tuotantoon ovat Kuivalaisen (hyvinsäilyneet) kokardit.

Kommentit

Iso peukku ja paljon tähtiä! Tämä oli mun suosikki Tampereen tapahtumassa! Hieno malli ja loistava tarina! :)
Lisää tällaisia!
Tosi,tosi, tosi jees. Kuvia kun zoomailee niin aina löytyy silmälle uutta nähtävää kivoista yksityiskohdista.
Erikoisen hieno kone!
todella yksityiskohtanen ja tarkasti rakennettu sekä maalattu, onnittelut siitä! Wau!
Myös tuo kuva jossa kone laskeutuu on hieno ja lisää tutkittavaa antaa kuva jossa moottorin konepelti poistettuna.
Mielenkiintoinen viritelmä. Muodoista tulee mieleen Klingonien Bird of Prey (vai mkä se häiveominaisuuksilla varustettu Battle Cruiser taas olikaan.. ) tai Clintin elokuva Firefox. Omalla tavallaan sulavamuotoinen vekotin. Viimestelykin on hyvin onnistunut.
Hieno, kerrassaan!
Ei tämä ole mikään pienoismalli - tämä on TAIDETTA! Täydellistä, ihanaa silmäkarkkia.
Ma 20.3.2016 09:58 Vastaa lainauksella
Vitsi mikä juttu ja malli. Hieno
Jo on uppee laite. Silimiä alako kirvellä, kun piti tiirata läheltä. Voe että, mikä on. Ja kuvakii niinku lentäs taevaalla.
Taijetta, taijetta, niinkun Raimokin kirjoitti.
Kiitos kovasti kaikille kuvia selanneille ja etenkin palautetta antaneille sukulaisille ja muille. Pahoittelut mielensäpahottaneille. Maanantaiaamu tuntuu varsin mukavalta, kun selailee yo. komentoijien vuolaita ylisanoja. Alkaa latentti masennus väistyä ja valo pilkottaa vaihteeksi maanisen jakson alkamisen merkiksi. Melkein tekisi mieli laittaa toinenkin malli näytille (!). Sivuston säännöt ja ohjeet pitää toki lukea vielä loppuun (käyttöliittymä on mitä parhain - propsit siitä sinne valvomoon) ja vaimolta täytyy kysyä lupa pöytästudion pystyttämiseen valokuvauksia varten, etenkin kun valkea rullaverho (kuvaustausta) on kateissa edellisen fotosession jäljiltä. Kiitos vielä kaikille - elämä on taas elämää :-)
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Lainaisikohan vaimo autoa tänään, niin pääsisi ruokatunnilla Harrasteeseen hankkimaan lisää kirkasta lakkaa? Kotona on kyllä pari purkkia vanhaa Johnsonin parkettilakkaa, mutta niiden kuivumisaika voi lähennellä jo ääretöntä. Gatling Gun -ruutipigmentti on myös lopussa. Samaan settiin voisi shoppailla myös vuoden 1991 aavikkohiekkapölyä, jos vaikka rohkenisi anoa lupaa liittyä ryhmärakentelu Desert Stormiin …