Pienoismallit.net

Chevrolet Chevelle SS 454 '70

Yksi neljästä keskeneräisestä autosta. Muista ei ole sitäkään vähää kuvattavaa :)

Paljoa ei ole vielä kertomista, sisustasta ajattelin tehdä vähän vaaleamman mitä yleensä. Katsoo nyt laittaako johonkin kohti vielä kolmatta sävyä.

Konepeiton decali meni vähän häneks, jäi laikukkaaksi. Mutta olkoot nyt, jaksa alkaa enää väriä vaihtamaan. Mustat raidat kun ei mustasta autosta oikein erotu.

Yritän saada jottai aikasiks jonkun näköisellä aikataululla :)

Sunnuntai 16.9.

Moottorin kanssa temutessa menny viime ajat, joku valopää meni hävittämään virranjakajan, sitä yrittäny nyt askarrella. Polttoaineletkutkin sain jollain lailla askarreltua, parantamisen varaa tuleviin malleihin kyllä vielä on :) Ei oikein mene rutiinilla. Kojelaudan kävin tiputtamassa Kodin Putkimieheen, olin aikoinaan sen läpensä kiiltävän mustalla maalannu. Eihän se enää sisustukseen istu. Eikä se kiiltävä musta ole muutenkaaan mikään kojelaudan väri. Sen kimppuun pääsee luultavasti huomenissa. Pohja on mikä on, en tiedä onko realistinen, mutta meikäläiselle välttää. Bensaputken meinasin alunperin vetää tankille asti, mutta se samainen valopää on evakuoinu MIG:n lankaa normikuparilangan sijasta… Yesh. Taivuttele sitä sitten. Eihän noita kukaan hyllyssä enää pyörittele. Se sieltä näy… Ikkunalistoja korista maalaillu kans, niistä en taida uskaltaa kuvaa vielä laittaa, täytyy vähän korjailla.

Keskiviikko 19.9.

Kojelauta maalissa. Vähän turhan tarkkaa touhua meikäläiselle, mutta eipä se valmiista mallista kauheasti näy. Onneksi :D

Torstai 4.10.

Kai tämä nyt alkais olla valmis. En jaksa enää kyllä mitään tälle tehdä :) Yllättävän hankalaa rakennella pitkästä aikaa (10 vuoden tauko) automallia. Liekö sitten sarjan laadussa toivomisen varaa, tuntui että ei oikein mikään käy mihinkään. Kojelautakin piti liimata vähän "sinne päin", rattiputkea piti vuolla ettei kehä tavoittais kattoon (no ei nyt ihan kuitenkaan…), lasikompleksi ei oikein käynyt mitenkään (ois varmaan pitänyt liimata ne erillään, ehkä sitten olisi käynyt paremmin) jonka seurauksena matkustamo-osio ei painunut ihan kohdallen, josta seurasi se, että runkokaan ei painunut kunnolla koripeltien sisään. Eli kori on nyt perspäästä vähän ylempänä kuin kuuluisi. Ja arvata saattaa, käykö takapuskuri enää niin hyvin paikoilleen. Alustan muovi vähän häiritsee, joten sekin nyt irvistelee miten sattuu. Pysyis nyt ees paikoillaan… Kaikki vaikuttaa kaikkeen näköjään tässäkin touhussa.

Kaikki listat on maalattu pensselillä ilman teippejä. Oli pakko kokeilla onko minusta vieläkään siihen hommaan. Ei ole… Seuraavaan malliin laitoin foililla. Eka kerta siinäkin puuhassa (kuvia tulee joskus).

Kommentit

Ilkka 11.9.2007 17:26 Vastaa lainauksella
Kylläpäs näyttää hyvältä!!
sv 17.9.2007 14:21 Vastaa lainauksella
Hienon näköinen moottori! Penkitkin sopivan kuninkaalliset ;D kyllä näyttää ajoneuvojen teko sujuvan!
Hieno Chevy tulossa :)
Todella nätti Chevelle!
tosi hieno!
Tänää ostin samanlaisen Chevellen Revellin versiona… Kyseessä on mielenkiintoinen 3 in 1 paketti jossa on esim 3 erillaista vannevaihtoehtoa jne jne Hyvä paketti kaikkinensa ylijäävät osat voi sit hyödyntää myöhemmin ;P
hienosti oot noi penkit maalannu ja näyttää auto muutenki ihan älyttömän komeelta
jälleen hieno auto,nuo kullankimalteiset penkit ovat erikoista