Pienoismallit.net

Panzer Kampwagen IV

Sain tämän tässä viimein valmiiksi,ukot ei ole kovin hyviä ,mutta laitoin ne silti.

Kommentit

Jonkka 18.2.2016 08:12 Vastaa lainauksella
Sävy menee aika lailla vihreään päin, johtuuko vain kuvista?
Veikkaisin, että keinovalo "kääntää" värejä vihreään suuntaan… Sama on käynyt itsellänikin.
Mallista: tankki näyttää asialliselta. Figuurit kyllä kieltämättä ovat vähän kökköjä. Ko. figuurit ovat kai jo aihioina kökköjä… Figuurien maalaus on varsin haastavaa hommaa… Joskin nuo figuurit tuovat kyllä eloa malliin. Antavat mittasuhteita yms. Tämän vuoksi itsekin pyrin lisäämään figuurin/-eita mallieni yhteyteen.
Maali on rewell 78 matta panssari harmaa. Ukot on tosiaan huonosta valusta.Tämä Tamiya malli on vanhaa rakennussarjaa patteri versiosta. Minun työvalaisin, rengasloisteputkivalaisin on erittäin kirkas,se voi antaa väärän kuvan maalista kun otan kameralla kuvia. Pitäisi ottaa kuvat päivän valossa.
PhantomII 18.2.2016 21:39 Vastaa lainauksella
Laitteesta sen enempää ymmärtämättä, Panzer IV lienee näitä saksalaisia perusvaunuja ja ansaitsee paikkansa vitriinissä Panzer I, II ja III:n vierellä. Malli on vuosikymmeniä vähintään 40 vuotta vanha, joten mallin ikä näkynee detaljoinnissa? Kuvista on hiukan vaikea päätellä lopputulosta - kuten niin usein muidenkin mallien kohdalla. Siististi rakennettu malli ja pölyjäkin näyttää vaunun pinnasta löytyvän. Tuo radistin konekiväärin piipun väri hieman arveluttaa: oliko se panssarinharmaa vai sittenkin gunmetallia?

Juuri tämä Tamiyan malli on mielestäni ollut aina kiinnostava ja olisi kiva kuulla asiantuntijoiden kommentteja kyseisestä sarjasta.