Pienoismallit.net

Honda S2000

Tämä projekti on aiheuttanut eniten harmaita hiuksia omalla mallailu-uralla. Korista on jouduttu poistamaan kolme kertaa kaikki maali, hiomalla kun ei mitkään mömmöt jostain syystä purreet. Hiomisesta johtuen ihan kaikkea ei saanut poistettua, joka valitettavasti myöskin näkyy paikoitellen.

Alusta, sisusta ja muut osat valmistuivat jo pari vuotta takaperin, kori oli ainoa jonka kanssa ei mennyt niinkuin suunnitelmissa. Värimaailma on täysin omasta päästä otettua, koria ei ole saanut tämän värisenä ja sisusta oli lähes aina kokomusta. Koska halusin että sisustastakin erottuu edes jotain, vaikka avo onkin, hain kontrastia ruskealla. Idea tähän lähti alunperin muutaman vuoden takaa tehdystä S800:sta jolle ajattelin tehdä tämän rinnalle. Toki alkuperäinen s-sarjalainen oli aikanaankin melko pieni, näkyy kokoero rinnakkain silti jokseenkin selkeästi…

Mallina erittäin sopiva mm. aloittelijoille, tuttua ison T:n laatua.

Kommentit

Henkka H 31.1.2016 19:13 Vastaa lainauksella
Eihän tässä mitään, hyvältähän tuo näyttää. En minä ainakaan kuvista huomaa mitään moitteen sijaa. Hyvää maalaustyötö detaljeissa ja väriyhdistelmä sisustassa mallaa hyvin yhteen kopan kanssa. Hyvin tehty malli.
Kyllä minä ainakin olen saanut maalit lähtemään uittamalla jarrunesteessä tai Kodin Putkimiehessä. Muovinen laatikko jonne malli likoamaan ja kansi päälle. Joskus saattaa kestää muutaman päivän, mutta aina ovat maalit lähteneet.
Ihan asiallinen malli,siistis tehty.Hieman liian likeltä kuvat,tarkentaa huonosti.
Kaikki omat maalinpoistovehkeet käytin ja annoin kaverillekin vielä lainaan saatesanoilla "voit kokeilla kaikkia aineita joita et ole uskaltanut kokeilla, mulla ei ole mitään hävittävää". Arvaapa kahdesti toimiko nekään… Lopulta sitten hiottiin.

Kuvaaminen oli hieman haastavaa. Kaiken saatavan valaistuksen käytin, silti järkkärillä joutui käyttämään isoa aukkoa jolloin tuo syvyysterävyysalue tottakai heikkeni. Tarkennus siis on, täytyy vaan hommata vielä enemmän lamppuja aukon pienentämiseksi.