Pienoismallit.net

E -75

Viikonloppumalli V

Oma panostukseni tämän vuoden viikonloppumallailuun.

Perussarja on Modelcollectin tuotos, johon lisäilin sitten vähän muiden saman mittakaavan saksalaisten vaunujen osia. Sarja oli mukava rakennettava.

Malliin tuli käytettyä hyvin monia pintakäsittelytekniikoita ja sävyjä. Esikuva on mielikuvituksellinen ja kuvaa, että vaunu on täytynyt saada nopeasti sodan loppumetreillä rintamalle, jolloin mm. maalaus on jäänyt keskeneräiseksi.

Kommentit

Hyvälle näyttää pintakäsittelyt. Ainut mikä jää itseäni ihmetyttämään että oisko nuo irralliset telakengät noin ruosteisia. Mut tosi hieno malli.
No tämä on "aika hyvä" viikonloppumalliksi:-D Varsinkin kaikki chippaukset ja häivytykset toimii. Torni voisi olla kyllä tummempi mikäli on tavoiteltu red primer -sävyä. Muistuttaa vähän omaa nebelwerferiäni, joka meni pink panther -osaston puolelle.
Erittäin "magee"!! Loppusodan aikana voisi kuvitella, että telakengät on kiskottu jostain tehtaan ulkopuolella lojuneesta vaurioituneesta tankista… Viikonloppumalliksi todella hieno! Pidän kovasti. Maalausjälki kaikkinensa todella hienoa!
Todella hieno! Loistavasti saatu yksityiskohtia ja sävyjä esiin pienestä paketista ja värien mittakaava skaalaus on todella hyvä…punainen ehkä hieman liian räikeä kuten yllä jo kommentoitiin. Toki livenä nähtynä ja neutraalissa valossa väri voisi olla ihan toinen.