Pienoismallit.net

Hawker Hurricane Mk.IIc

Vuosi sitten valmistunut Hurrikaani. Mukava koottava, ei kait muistaakseni kummallisempia vikoja ollut.
Vallejon model color maaleilla sudittu ja lakka samoin Vallejoa.
Suoraan laatikosta tehty, antennilanka lisätty EZ-line langasta.

Kommentit

No tämä nyt ainakin on hienoa suoraan laatikosta mallailua ilman mitään sen suurempia paineita! Ja näyttää tässäkin tuo maalivalmiste toimivan loistavasti.
Siisti tropiikkikaavion HC
Eipä tuosta Revellin mallista tämän parempaa monikaan tee. Kaunis malli ja komea kone. Olen aina pitänyt Hurricanen ulkonäöstä. Se ei ole sellainen primadonna kuin Spitfire.
En tiedä onko antennilanka hieman paksu, vai värikö sen saa näyttämään sellaiselta. Muuten ei moitteen sijaa.
Hyvin onnistunut Hurricane nätin maalauksen kera. Onko tuossa viimeisessä kuvassa kuomun ja tuulilasin välissä toisella puolella alareunassa rako.
Värit on aika hyvät, alapuolen azure blue varsinkin joka on kuvassa ainakin huomattavasti sinisempi mitä Humbrolin vastaava. En ole vielä ottanut selvää kenen paketoinnista tämä MK2.C on peräisin, mutta vaikuttaa ihan hyvältä sarjalta yksityiskohdiltaan.

Itse en ole juurikaan kokeillut Vallejo:n maaleja, mutta värejä ilmeisesti on monenlaisia? Mites nuo Model Colorit soveltuu sivellin/ruisku käyttöön, olen kokeillut vain yhtä väriä ruiskulla ja silloinkin ohensin puhtaalla tentulla (kasveja värjäsin), toimi kyllä ihan hyvin siihen, mutta enemmät kokeilut ovat sitten jääneet.
PhantomII 10.1.2016 11:31 Vastaa lainauksella
Jep, hieno kone ja värit näyttävät hyviltä. Oikein nousee Korkeajännityksen seikkailut mieleen. Nämä Revellin Hurricanet ovat sekä halpoja että käsittääkseni myös aivan hyviä? Lisäksi Revellin Hurricaneista saanee myös melko vähällä vaivalla erikoisempia Suomi-virityksiä ja ainakin Suomen rintamalla lentäneitä koneita.

Suomen rintaman lisäksi, jotenkin sijoitan Hurricanen mielelläni juuri tuonne Pohjois-Afrikan tai Etelä-Euroopan tienoille ja tosiaan, aavikkovärit ovat Hurricanessa aina tyylikkäät.
Hienoa nähdä että tästäkin mallista saa näyttävän kun osaa.Itsellä sama kone työnalla mutta tukialusversiona.
hynkkeli 10.1.2016 19:14 Vastaa lainauksella
Kiitokset kommenteista!
Kuomu on tosiaan hieman raollaan, mutta kirkas osat on vanhaksi Revelliksi hyvät. Sarja on muutenkin ihan ookoo, ei pahemmin purseita ja valut on kohdillaan. Siipien tyviinpäin pinnan yksityiskohdat heikkenevät jonkin verran, en muista kaiversinko niitä paremmin näkyviin.
Minulla ei ole kokemusta siitä miten nämä nyt käytetyt maalit(vallejo model color) ruiskussa toimivat, mutta niitä kyllä pystyy ruiskuttamaan, joskin taitaa tukkia nopeasti ruiskun suuttimen.
P.P. 18.1.2016 16:53 Vastaa lainauksella
Hieno kone, maalattu hyvin ja washitkin onnistuneet!:D