Pienoismallit.net

PZL 37

Puolalainen pommittaja. Mukava rakennettava halpis-sarjaksi, jonkin verran hiomista ja kittaamista vaati, mutta niin kai kaikki koottavat.
Siveltimellä sudittu, Vallejon tuotteilla.

Kommentit

Hieno ja siisti.
Muotoilu tuo mieleen jotkut ranskalaispommittajat. Kone on kuin pakasta vedetty, mutta puolalaiskoneet eivät pahemmin tainneet ehtiä kulua, ja rauhan aikana niistä kyllä pidettiin hyvä huoli. Oli muuten itselleni täysin tuntematon konetyyppi. Aina oppii uutta.
Esikuva näyttää todellakin ajankohtansa ranskalaiselta edustajalta sina isoja "kasvihuone" lasituksia myöten… Tainnut tuolloin originelli muotoilu mennä käytettävyyden, tehokkuuden ja tuloksellisuuden ohi…
Mallisi on onnistunut todella hyvin! Erityisen kunniamaininnan antaisin superhienosta, tasaisesta, upeasta ja sävyiltään oikeannäköisestä maalauksesta! Mitä kiiltävää ja mattalakkaa muuten käytät?
Wow!

Todella hienosti onnistunut. Maalaus erityisen hyvää. Antenneista plussaa. Olen itsekkin tehnyt tämän mallin vuosia sitten. Ei ollut erityisen paha muutoinkuin keulan lasitukset eivät todellakaan sopineet. Hyvin olet selvinnyt siitäkin. Pinnan kohoviivatkaan eivät mielestäni haittaa.
Tästä huolimatta soisi jonkun mallinvalmistajan tekevän tästä mielenkiintoisesta koneesta päivitetyn version tähän skaalaan.
Aika mielenkiintoinen tuo kansallisuustunnusten epäsymmetrinen sijainti siivissä.
Piti oikein kuvista tarkistaa, että ne todellakin ovat noin. Mitä lienevät Puolan pojat ajatelleet niiden paikkoja miettiessään. Hauska yksityiskohta.
Sentäs jonkin mallin onnistunut Mastercraftkin tekemään kelvolliseksi. Siistiä työtä on tuo malli.
hynkkeli 9.1.2016 22:40 Vastaa lainauksella
hep, kiitoksia kommenteista.
Tuo on lakattu Vallejon matalla ja sen päälle vedetty vallejon satiinilakka, joka on kyllä aika mattaa sekin.
Keulan laseja sai sovitella tässäkin ja olisi voinut asettua paremminkin paikoilleen edelleen.