Pienoismallit.net

ELC AMX 90 bis

Vihdoin valmis

Dioraama-alustakin on nyt ehtinyt olla muutaman kuukauden valmiina, ja sain vihdoin aikaiseksi tännekin päiviteltyä. Mukava projekti, dioraamaan jos tosin olisi suunnitelluvaiheessa uhrannut hiukka enemmän aikaa olisi voinut saada siitä mielenkiintoisemman. No, valmista tuli anyways :) Tähdet on päällä mutta sanalliset kommentit olis mukavia, niistä saa niin paljon enemmän irti.

Kommentit

Näyttää jännältä pikkutankilta, mutta kertoisitko, missä näitä käytettiin, vai käytettiinkö missään?

Dio näyttää mielestäni kyllä varsin hienolta.
Mika Kauranen kirjoitti:
Näyttää jännältä pikkutankilta, mutta kertoisitko, missä näitä käytettiin, vai käytettiinkö missään?

Dio näyttää mielestäni kyllä varsin hienolta.
Kiitokset! ELC-vaunujen käyttö jäi prototyyppivaiheeseen, mutta testattiinhan niitäkin, tähän ajatukseen dioraamakin perustuu. :)
Veeti 5.7.2016 14:39 Vastaa lainauksella
Todella hyvä idea, omiltakin WoT-ajoilta ELC oli yksi lempivaunuista. Pidän pienista ja keveistä vaunuista yleensäkkin, monien maiden ilmakuljetettavat vaunukokeilut ovat tuottaneet erikoisia tuloksia.

En ole itse kokeillut skrätsäilya, tosin on semmoinenkin projekti mielessä. Ei se ainakaan helpolta näytä, mutta en sinun mallissasi näe virheitä. Näyttää ihan esikuvaltaan. Nyt kun Googlea katselen niin muutkin ELC-versiot näyttävät aikas sympaattisilta :D.

Hienosti olet myös saanut värin kohdalleen. Lokasuojiin olisi voinut laittaa vähän lisää samanlaista pölyä kuin telakoneistossa, mutta se on makuasia. Toinen makuasia on että olisin laittanut vähän tummaa washia joihinkin paikkoihin. Mutta se on edelleenkin suhteellista.

Kuvaaminen on hiukan kyseenalaista mutta ei minulla ole asiasta mitään varaa sanoa.

Dioraama on mielestäni erittäin onnistunut.

En ole ennen mitään malleja arvioinut(enkä tätäkään tähdillä), joten tätä ei kannata ottaa kovin vakavasti.

Hieno vaunu siis! Toivottavasti pääsee kunniapaikalle hyllyssä. Lisää tammöisiä vekottimia, harvinaisimmat ovat kiinnostavimpia ja prototyypeiksi jääneet erikoisimpia.
Odottelinkin jo,että lisäät kuvat valmiista mallista sivustolle. Eikös tämä kuitenkin ollut jo Model Expossa nähtävillä? Lopputuloshan on vallan mainio. Maasto viinitarhoineen näyttää myös hyvältä. Toivottavasti ei ilmeisesti jonkin aikaa jatkunut kuivuus pilaa satoa…;)
Juu, Model expossakin saattoi tämän nähdä :) Kiitos molemmille kommenteista! Veeti: taidat olla oikeassa noista washeista, niillä voisi vielä käydä mallin läpi.
Lakki päästä!
AJ 13.10.2016 20:41 Vastaa lainauksella
Moi Onni, Myöhäiset kehut; tyylikäs kokonaisuus, hyvä idis ja onnistunut dio - lopputulos on mainio. Parhain terveisin, AJ