Pienoismallit.net

ELC AMX 90 bis

Maalia pintaan vol.2

Perusmaalaus ja modulointi on nyt tehty, nyt siis vielä pienet yksityiskohdat maalaamatta. Aloitin työkaluista ja takavaloista, etuvalot tulen maalaamaan myöhemmin.

Kommentit

Huomasin vasta nyt blogisi. Mukava nähdä ranskalaista kalustoa mallattavan ja vieläpä skrätsinä. Ikävä sanoa tässä vaiheessa,kun maali on jo pinnassa,mutta tornin ja rungon muutokset näyttäisivät paremmalta,jos olisit tasoitellut pahimpia kuoppia normaalilla kitillä. Eihän tuo tietysti myöhäistä ole vieläkään,mutta maalaus menee osin uusiksi… Onko tämä Linkki sivusto muuten jo tuttu?
AJ 29.1.2016 17:19 Vastaa lainauksella
Moi Onni, Nuorelta mieheltä mielenkiintoinen rakennusbloki. Veli-Mattia kompaten tuo chars-francais.net on mainio saitti. Kuten Veli-Matti edellä hyvin toteaa, vielä ei ole liian myöhäistä tasoitella kuoppia. Tsemppiä rakenteluun! Aihealue on todella poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja erittäin harvinainen - hienoa! Parhain terveisin, AJ
Kiitos kommenteista AJ ja Veli-Matti. Tuolla sivustolla olen tosiaan jo muutaman kerran käynyt, mutta tuo museovaunu on kovin tylsä värimaailman ja kulumisen suhteen, ja olenkin kysellyt suoraan Musee des Blindésistä, josko heillä olisi kuvia esim vaunun kunnosta 70 ja 80-luvuilla mutta vastausta en vielä ole saanut…
Noita epätasaisuuksia tornissa ja rungossakin olen vähän tämän merkinnän jälkeen tasoitellut, mutta aivan toivottuun pisteeseen en päässyt kun kitti pääsi loppumaan.