Pienoismallit.net

HeroQuest

silloin kun ei olleu vielä värejä keksitty

Tuossa kun siivottiin vanhoja lelulaatikoita. niin löyty vanhoja figureita omasta nuoruudesta. Tätä peliä joskus tuli pelattua. Harmi kun omat lapset oli hävittäneet kaikki sankari figut. Mutta pitihän edes nämä "pahikset" sitten pistää vähän väriin. Koko näillä ei mikään jären suuri pienin on noin 18mm ja suurin noin 30mm.

Taustaksi tulostin sitten aidon "pelilaudan" jolla tätä pelattiin ja sille puolen jätin myös figun alkuperäiseen pintaan.
Tämmöinen pieni väliprojekti päätyön välissä teki kutaan sai aivot vapaalla olla.

Kommentit

Nostalgiaa,joskus 80 luvun lopussa,maalasin sen tuhannen uggelia ja portit sekä, Kaos-soturit,sun muut hahmot.Koetin jopa pelatakin tuota AHQ;ta.Maalit ja pelihahmoja sai silloin vain itiksestä.Ohjeita peliin ei suomeksi ollutkaan,lupailivat liikkeestä vain tyhjää…kunnes menivät konkkaan.Keksittiin omat säännöt ja sitten peli unohtui…Jäljellä on vain muutamia Citadelin efektimaaleja,onkohan niitä vielä jossain kaupan??Tuo örkki ja Kaos,heppu.oli muistaakseni tosi hankalia maalattavia,sekä ne mummiot.Oma suosikkini oli se Käppänä kirveineen.

T.Marko ja Anne
Ai näinkö pieni siitä tulikin? FB:stä sain isomman mielikuvan. Erikoinen ja erilainen, mutta taas omalaatuista Markoa parhaimmillaan. Uniikkimalli siis.

Vaikka figut hieman "kökköjä" alkuperältään, niin kokonaisuus taas hyvin tehty.
Oven ja seinämän taisit kaiverrella balsasta?
Näitä sinun väliprojekteja moni tekisi kuukausia.

Jokatapauksessa miellyttää aika lailla.