Pienoismallit.net

Latolöytö ja muuta ruostetta

Pitkään mielessä ollut dio toteutui viimeinkin.Aihe on elävästä elämästä hieman ulkoasua muuntamalla soveliaaksi tähän.Loppu sysäyksin antoi tähän tekoon,reiluvuosia taapäin kävin tutkimassa yhtä Datsunia vastaavan kaltaisessa paikassa,dasse sai jäädä sinne liian huononkunnon takia.
Pikkuhaljaa olen kasaillut autot ja muut,kun alkoi olla useampi malli valmiina niin oli aika alkaa laittamaan palikoita yhteen.Loppuksi sai aikaiseksi hommata muutaman fikun,eihän multa onnistu malailla näitä ukkoja ja akkoja oikella tavalla.Puutteelinen olis kokonaisuus ilman fikuja.Kuvat kertokoot loput.
Lisää kuvia tuolla. Linkki

Kommentit

Hyvä ja hauska idea.
Erityishuomio tuohon pressuun, joka on niin aidon näköinen kuin voi olla.
Pidän.
Lato, ajoneuvot ja traktorin ajoura ovat tässä parasta. Figuurit hieman kiiltäviä ja jäykkiä, mutta muuten ihan paikalleen sopivia. Osa kasvillisuudesta on hieman epäaidon näköistä. Kokonaisuus on kuitenkin hyvä, ja kuten itsekkin totesit, niin tämä tarvitsee figuurinsa. Ne juuri tuovat tähän elämän tuntua.
Hieno kokonaisuus, paljon mukavia yksityiskohtia. Mistä tuo traktori on peräisin?
Kiitos kommenteista.Joo,kasvit ovat sitä mitä osasin löytää asiaan sen ihmeemmin perehtymättä,ja kun en ole millääntavalla viherpipertäjä hahah.Niin fikut sehän se unohtui,niiden kiillon poisto.Se on näin kun tällaista ekakertaa tekee harjoitukseksi.Rattori on lelukaupan hyllyltä valmismalli,purettu palasiksi ja maalattu.Siitähän on täällä juttu kuvineen.
Tuo maasto on minusta mallinnettu todella hienosti, samoin kuin lato ( toki nuo sammaleläiskät katolla eivät oikein istu, erottuvat liian selvästi ). Traktorin renkaat kaipaisivat ehkä kuraa, harvoin näkee kovin siistejä traktorin renkaita. Muuten traktori on kasattu ja maalattu hienosti. Vanha kuorma-auto myös oikein hieno ( ilman tuota lavalla jököttävää autonrämää ).

Idea kaiken kaikkiaan kiva, mutta minun makuuni kuitenkin hieman liikaa kaikkea. Ehkä nuo ihmishahmot ( ja tuo oranssina loistava auto nostoliinoineen ) sopivat vähiten koko kokonaisuuteen.
Kiitos.Kyllä rattorin renkaat ovat aika kuraiset ja koko rattori on kurattu kuten kuormaautokin,näkyy paremmin kun isontaa kuvaa.