Pienoismallit.net

E50

Berliinin puolustaja.

Tervehdys, trumpeterin mainiosti rakentuva e50 tankki oli mukava rakentaa ja maalailla. Malli rakentui suoraan laatikosta, mukana tuli pieni etsiarkki jonka laitoin tähän. Käytin hieman taiteilijan vapautta maalauksen suhteen ja camo on omasta päästä tempastu. Halusin jättää joitakin osia pohjamaaliin ja se antoikin mallille ilmettä mukavasti, malli sijoittuu berliiniin elokuussa 1945(hatusta vedetty),säistyksestä koitin tehdä jo taisteluita nähneen vaunun. Maalaus hoitui ak:n modulointi setillä ja säistykset filtterit ja washit saman firman mainioilla tuotteilla. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa sijoittaa tämä pieneen dioraamaan. Kaikinpuolin mukava rakennettava. Sen verta kipinä jäi että täytyy rakentaa rinnalle vielä e100:nen.

Kommentit

Näyttää näin maalikon silmään tosi hyvältä. kivasti on vaihtelua maalipinnassa , mutta kuitenkaan menemättä yli. Loisto työ.
Petri Lyy 2.12.2015 17:10 Vastaa lainauksella
Ihan peukun arvoinen jos tämä olisi Feispuukki. Kivasti löytynyt sävyjä. Työkalut myös huolellisesti viimeistelty.
Kiitos marko: Tavoittelin tässä semmosta kulunutta mutta maltilla säistettyä pintaa, sävyvaihtelut onnistu omaankin silmään hyvin eikä hävinnyt filttereitten ja washien alle:)

Kiitos petri: Olen pyrkinyt viimeistelemään viimeisimmissä malleissa pieniin yksityiskohtiin ja opetellut vaihtelevalla menestyksellä etsien käyttöä. Mukavasti tuovat ilmettä malliin ja pienillä parannuksilla kohenee mallin ulkonäkö.
Tässä on sitä painavan raudan tuntua ja myöskin epätoivoisen kiireen fiilistä kun torni on vielä pohjamaalissa, eli äkkiä laite rintamalle! Hyvännäköinen pintakäsittely!
Kiitos, mukava tämä oli rakentaakkin. Ja pohjamaalissa olevat osat antavat mukavasti ilmettä tähän jättiin:)