Pienoismallit.net

Audi 80

Ehostusprojektiksi otin tuossa muiden mallien lomassa. Ollut toistakymmentä vuotta kasattuna ilman maaleja, muutama päivä sitten purin osiin, pesin, maalasin ja kasasin eilisiltana loppuun. Pikkusiskon mallihan tuo on, ajattelin viedä sen tänään synttärilahjaks. Mallivalmistajasta ei ole aavistustakaan, joku halpismallihan tuo varmaan on ollut, kun ei ole moottoriakaan.

EDIT: Joku viisas tiesi kertoa, että valmistaja olisi Fujimi. Mene ja tiedä.

Kommentit

ruma ei millää pahalla
Ville Valikainen kirjoitti:
ruma ei millää pahalla
Nii, itse auto vai työn jälki?
ja ruma väri mun mielestä mutta hyvin oot tehny
zappi 11.9.2007 17:07 Vastaa lainauksella
jos olisi oikee niin mikä ettei perseen alle :) hienosti tehty :)
Nippo 10.11.2007 15:03 Vastaa lainauksella
Itse en näe mitään rumaa tässä. Audi, Autojen Aatelia.
mun mielestä tossa ei oo mitää vikaa. hieno auto ja hienosti tehty
Audimies henkeen ja vereen :)
No eipä siinä kattoluukussa mitään tekemistä ollut, sen kun liimas paikoilleen.
Nicklas 30.6.2008 20:49 Vastaa lainauksella
mistä oot ostanu?
Nicklas kirjoitti:
mistä oot ostanu?
Ei mitään hajua.
Ruma värikö? Hieno tuo sävy minusta on. Hyvä maalaus muutenkin, metalliväri onnistunut. Joskus näkee muuten hienoja metallisävyisiä autojen maalauksia, mutta joissa liian suuret metallihiukkaset pistävät rumasti silmään. (esim. maalattu aidolla automaalilla, metallimaalilla ei vain onnistu, metallihiukkaset liian suuret skaalaan)
Muutenkin näyttää olevan siistiä jälkeä.
Hieno malli.
tämä ei taida olla parhaitasi,muut automallisi olleet parempia
Tämä olikin vain sellainen välipalamalli, minkä purku, puhdistus, maalaus ja kasaus tapahtui parissa illassa. Varmaan lähemmäs 15 vuotta pyörinyt laatikossa (mm. peilit hävinneet). Ja taisipa olla vielä ensimmäinen automalli minkä askartelin rakentelutauon jälkeen. Panelirajojen litkutusta kokeilin tähän ekaa kertaa, joten sekään ei onnistunut kovin hyvin. Samoin tiivisteiden maalauksessa ois voinu olla vähän huolellisempi. Mutta sainpahan pois käsistä pyörimästä :D
Eihän tässä ole mitään moitittavaa? Mallihan tämä on muidenkin joukossa. Itse mallihan on loistavasti tehty, ja työn jälki sen mukaista, että olet kuitenkin tähän panostanut (?).