Pienoismallit.net

ZZ Top Eliminator

33 Ford 3 Window

Monogramin ZZ Top Eliminator.
Lisätty tulpanjohdot, etsi etusäleikkö ja teetetty uudet dekaalit (metallihohto hopea),
muuten peruskauraa.

Tästähän tuli tehtyä aiemmin vähän erilainen versio (oli esillä parissa näyttelyssäkin ja fcma:n sivuilla esittelyssä), jonka jälkeen purin mallin osiin ja tein tarpeelliset muutokset.

Parina päivänä yritin noita kuvia ottaa, kun ei mennyt oikein putkeen, siksi tuo maalipinta näyttää melko erisävyiseltä eri kuvissa.

Kommentit

Oi oi oi, kun nätti - siis kauniisti rakennettu ja maalattu - päässäni rupesi soimaan The Planet of Women ;-)
Monessa ZZ Topin musiikkivideossa esiintyvät "vähävaatteiset" naiset sopisivat tähän mukaan, jos tämä malli "laajennettaisiin" dioraamaksi - tiesitkö muuten, että Master Box valmistaa 1/24 figuurisarjaa nimellä "Pin Up" - sarjassa on mukana 6 kpl hemaisevia naishahmoja - daamien asusteina bikinit, minihameet ym. ja siis paljon sitä paljasta pintaa - niin kuin ZZ Topin videoihin kuuluu …
Kiitoxia kommentista.

Partaveikoistakin löytyy resiiniset figut:
www.bnamodelworld.com/model-cars-motorcycles-figures-scale-production-sp-tmf24037

On vaan tuon cadzzillan aikakaudelta, meinasin aikoinaan tilatakkin mutta tulin järkiini…
jätetään nuo dioraaman teot niille jotka osaa.
Oho…Jimmy Shine ja Billy Gibbons ovat vetäisseet nimmarinsa mallisi vitriiniin! Niin…nythän he käväisivät Suomessa. Hieno homma ja iso peukku!
AJ 5.10.2018 08:15 Vastaa lainauksella
Moi Reine, Kyllä on nätti ZZ Top Eliminator. Kompataan heti kehuja yllä. Jimmy Shine:n ja Billy Gibbons:n nimmarit kruunaavat kokonaisuuden. Raimo edellä kirjoitti osuvasti ja hyvin: "Monessa ZZ Topin musiikkivideossa esiintyvät "vähävaatteiset" naiset sopisivat tähän mukaan, jos tämä malli "laajennettaisiin" dioraamaksi… daamien asusteina bikinit, minihameet ym. ja siis paljon sitä paljasta pintaa - niin kuin ZZ Topin videoihin kuuluu …" Valitettavasti Raimon esittämä diolaajennus ei mahtune vitriinin sisälle. Hieno ZZ Top Eliminator! Parhain terveisin, AJ