Pienoismallit.net

Sopwith Camel

Revellin vanhasta -84 sarjan uudelleenlaatikoinnista kasattu värkki. Melko reippaasti oli ejektorinjälkiä paklattavana ja ohjaamon detaljointi oli lievästi sanottuna karu, mutta muutoin oikein näppärä malli. vain vähän osia ja meni aika sievästi kasaan, toki rungon saumat joutui paklaamaan, luonnollisesti. Siipien isot tunnukset repesivät jo siirtokuva-arkilta siirtäessä joten jätin ne suosiolla pois. Samoin unohdin lakata mallin ennen siirtokuvien laittoa joten jotkut siirtokuvat jäivät ikävästi hopeoimaan. Noh, muistanpas sitten ensikerralla paremmin… Iso juutas tämä on, taustapaperit ovat a4-kokoa. Kaapista piti raivata puoli hyllyä että sain tämän mahtumaan sinne. Maalattu games workshopin ja Tamiyan maaleilla siveltimellä ja ruiskulla.

Kommentit

Erityisen hienoa on takilointi. Jopa tuplatakilointi on vedetty. Jossain takilointi on kuitenkin hieman löysä. Mutta kuitenkin siipi hieman roikkuu. Mitä muuta tästä pitäisi sanoa? Hankala juttu, koska en itse tee 1/28 malleja.
ainaskin joissakin kuvissa oikeankin camelin yläsiipi roikkuu jonkin verran
Ai niin, takilalankana käytin aitoa silkkilankaa jota olen käyttänyt perhonsidonnassa. Englantilaista. Nimeä en valitettavasti muista.