Pienoismallit.net

Jurassic Park III Velociraptor Male

"Calling for help - scene"

Malli esittää Jurassic Park III-elokuvasta kohtausta, jossa saarella vierailevat henkilöt eksyvät tuhoutuneeseen alkiolaboratorioon. laboratoriossa ylläpylläri vaaniikin täysikasvuinen Velociraptor. Vierailijat pakenevat raptoria ulos rakennuksesta ja dino jää rakennuksen rappusille huhuilemaan viidakossa lymyileville lajitovereilleen tästä ikävästä kohtaamisesta.

Malli on siis Horizonin 1/5 vinyylikitti. Dino on noin metrin pitkä nenästä hännän päähän. Pohjat maalasin Tamiyan akryyleillä ja muut värit ohennetuilla öljyväreillä hieromalla sormella mallin pintaan. Yksityiskohtia tein toki pensselilläkin. Silmät ovat eläinten täyttäliikkeestä 6mm:n krokotiilin silmät. Nuo sulkien alkumuodot tein venyttämällä läpinäkyvää valurankaa ja suihkuttelin niihin Tamiyan Smokea.

Tästä isompia kuvia:
Linkki

Kommentit

Raptorit on kivoja. Paitsi JP1:sen se keittiökohtaus oli jänskä.. :D
Varsinainen kammotus! Siis tuo otus… Malli taasen on upea!! Mielenkiintoinen tuo sinun maalaustekniikka noilla öljyväreillä. Pitää laittaa korvan taakse tulevaisuutta varten. Ja nuo silmät tekevät tuosta raptorista todella pelottavan…
Jurassic Park I Raptorit jäi kyllä mieleen ja tämä nyt näytille tullut on kyllä upea täytyy myöntää. Kuvailemasi maalaustekniikka kuullosta aika mielenkiintoisalta.
Todella hieno! Jos jotain marisemista pitää löytää, niin purukalusto näyttää melko valkealta ja puhtaalta..:)
Tuossa neljännessä kuvassa näytää miltei elävältä, nice!