Pienoismallit.net

Adler Kfz. 13

Ostin aikanaan tämän kun oli sympaattisen näköinen. Uuden vararenkaan
pressun taittelin alumiinifoliosta. Siis lähes oob.
Aina koskiessa ovi tai kk irtosi, joten kyhäsin pikku alustan.:)

Kommentit

Siististi kootun ja hyvin maalatun näköinen malli, ja alustakin natsaa hyvin sisäosien vanhennukseen. Vararengasvirityskin on onnistunut. Harmaan sävyt ovat uskottavat. Onko ristit maalattu vai siirtokuvia? Hyvin uppoavat pohjaan joka tapauksessa. Sisällä näyttäisi olevan aika vähän tavaraa ollakseen sotaretkellä oleva ajoneuvo, jossa ei kai kummempia tavaratiloja ole. Mutta tilahan on toki taistelutila, jota on pakko pitää siistinä, joten voi kai olla näinkin.
Jo edellä sanottu kaikkin mokomin erittäin hyvin tehty kokonaisuus.
Jos ajoneuvo on kahdelle hieman ennemmän tarvikkeita,kypärä, kaasunaamari kotelo,,henkilökohtaiset aseet.
Jopa saapaan jâljetkin on,nyt olisi ollut kuski ja kk:n ampuja oikein mukava mukana Puolaretkellä.
Käytin sarjan omia siirtokuvia.
Tuon repun lisäsin, kun valmiista mallista löysin
ejektorin kuopan. Kyllä tuonne ammeeseen olisi enemmänkin
voinut lisätä.
Jos palaan aiheeseen, niin se on sitten kfz 14.
Jonkka 22.9.2015 08:44 Vastaa lainauksella
Hyvältä näyttää ja hyvin on vararenkaan suojus onnistunut. Alustan lisäämisen jälkeen figu tai pari olisi sopinut mukaan mutta puuttuminen on ymmärrettävää jos alustakin tuli mukaan pikavauhdilla.

Itse toivon salaa ettet palaa aiheeseen - minulla kun tulee vuodenvaihteen jälkeen työjonoon tuo radioauto Kfz 14 ja pahoin pelkään etten saa noin hienoa jälkeä aikaiseksi. :)
Mallikkaasti toteutettu Adler-merkkinen, Näätä-niminen kk auto Puolan sotaretkeltä. Sisäpuolelle olisin minäkin toivonut hiukka enampi kamaa, mutta erittäin bueno näinkin!!

terv. Seppo V
Jermakki 22.9.2015 20:58 Vastaa lainauksella
Hyvin valmistettu malli. Hyvä, että teit alustan. Toimii ja täydentää säistettyä mallia hyvin. Mielestäni irtaimiston lisääminen taistelutilaan ei tässä mallissa olisi tuonut lisäarvoa. Vinjetti ratkaisu figuurein olisi sitten kyllä rompetäyttöä kaivannut. Hyvin toteutettu panssarinharmaa. Pieni lisäpanostus alustaan parantaisi hyvää kokonaisuutta.