Pienoismallit.net

Mitsubishi Lancer Evolution VII WRC

Monte Carlo 2002

Tamiya laadukkaasta sarjasta tehty Evo Lancer, Renaissancen siirtokuvilla ja Studio27 etseillä. Maalattu Tamiyan tuotteilla

Kommentit

Todella tyylikäs! Itse pidän näissä kilpureissa siitä, että ne ovat tällaisessa paraatikunnossa. Maalaus ja dekalointi näyttävät onnistuneen upeasti. Ainoa "miinusmerkki" tulee siitä, että taemmassa sivuikkunassa on "väärän maan" lippu ja "vääränlaiset" nimet… Joskin François Delecourista pidän kyllä minäkin.
Ja pisteitä sylillinen..,
Jonkka 16.9.2015 10:13 Vastaa lainauksella
Siisti on, hyvin rakennettu ja maalattu. Minulle ralliauto kelpaa missä kunnossa vaan, niin pestynä ja huollettuna kuin sotkuisena ja kolhittunakin, kaikissa kunnoissa niitä pätkien varrella näkee. Vaikka itsekin mieluummin olisin nähnyt Lancerin nimenomaan Tommin nimellä varustettuna, ei ole mallarin vika että sarja ei sitä mahdollisuutta tarjonnut ja totuuden nimissä tämä ensimmäinen WRC-Lancer ei nyt hänelle erityisen mieluinen tai suotuisa ollut. Mallista kuitenkin hyvät pisteet ja onnittelut.
Onhan se hieno ! mutta vielä noista kuskien nimistä,kuskin puolella pitäis olla kuskin nimi ylempänä ja kartturi tietysti alhaalla ? vai kuinka ? nyt on lipsahtanu dekaalit puolelta toiselle…
Kiitokset. Pakkauksessahan tosiaan (ja erillisessä dekaaliarkissakin) olivat vain herrojen McRae ja Delecour dekaalit, ei ollut "Tommi" versiota. Itselle tärkein lähinnä oli nimenomaan Evon seiska malli, joka on mielestäni yksi hienoimpia WRC autoja (saman kauden Imprezan rinnalla).
Kari Malinen kirjoitti:
Onhan se hieno ! mutta vielä noista kuskien nimistä,kuskin puolella pitäis olla kuskin nimi ylempänä ja kartturi tietysti alhaalla ? vai kuinka ? nyt on lipsahtanu dekaalit puolelta toiselle…
Nyt täytyy myöntää, etten edes itse huomannut että nimet ovat eripäin ja väärinpäin. Mutta ei anneta sen haitata
Ajettiinkos Montessa ollenkaan tupakkitarroilla?

www.youtube.com/watch?v=fmvWWvEWUVc Tuossa heti alussa tulee Lanceri ja ainakaan tuossa ei tupakkamainoksia ole ollenkaan.
Jonkka 16.9.2015 20:29 Vastaa lainauksella
Tupakkamainokset oli Ranskan puolella (jossa 99% rallista ajetaan) kiellettyjä mutta ruhtinaskunta viittaa moiselle haihattelulle pitkät ja siksi Marlboro-tarrat vaihdettiin huoltoparkissa starttiseremonian jälkeen pois ja taas takaisin palkintopallia varten.
Vuodesta 2002 on niukalti kuvia, mutta edellisen vuoden hatsamainoksista löytyy kuvat kanssa ja ilman:
www.mitsubishi-motors.co.jp/motorsports/01wrc_e/mc/index.html
Itsekin olin hiukan hämmennyksissä tupakkatarroista. Netistä löytyi molempia kuvia, enkä oikein tiennyt miten asia oli. Päätin luottaa Renaissancen näkemykseen asiasta. Onneksi Jonkalta löytyi tietoa.