Pienoismallit.net

Sherman Firefly VC

Asukan Firefly Tamiyan uudelleenpaketonnista

Tässä muutama kuva alkuvuodesta valmistuneesta Fireflysta. Perusmaalauksen tein nettivihjeen pohjalta Tamiyan XF-81-maalilla, Dark Green (RAF). Siihen sitten harjoittelin vähän filtteriä ja pesua. Kuvissa hyppää itsellä silmään tornin lampun huolimaton viimeistely - kuvaamisesta oppii. Asukan malleja sanotaan aika yleisesti tarkimmiksi Sherman-malleiksi. Verrattuna Dragonin Shermaniin, jota en nyt pääse kuvaamaan, tässä oli kuitenkin vaatimattoman tasoiset työkalupidikkeet, mikä oli vähän pettymys. Mutta mukava rakennettava. Tornifiguuri on Tamiyan, ajaja rojulootasta, päät taitaa olla Hornetin.

Kommentit

Kuten sanottu lähi valokuvat ovat tappavat.
Kokonaisuus on erittäin hyvä, myös figut.
Ainoastaan tuo reppu +manteli jotenkin hassu muiden kanssa.
Itse kaipaisin metallin naarmuja ja kulumia, bensiini tankiin valumia noh ne on omia makuasioita.
Kuten mallari sanoi, vaunun johtajalla tippa silmässä,joutuu taas etulinjaan.
Alusta ,siis tuo mukula kivityinen katuosa, on jotenkin monotoonisen harmaa.
Joka antaa hieman epäuskotavan kadun.
Kaipaisi pölytystä, erisävyisiä kiviä ja hieman roskia pintaan.
Ja viimeksi missä ja milloin ollaan tuossa.
AJ 11.9.2015 20:33 Vastaa lainauksella
Moi Jaakko, Piristävä Firefly hyvällä alustalla ja monella toimivalla yksityiskohdalla, kuten naamioverkko. Tästä on hyvä jatkaa. Parhain terveisin, AJ
PhantomII 24.1.2016 10:25 Vastaa lainauksella
Hiukan tymäkämpää Shermania… Sherman on vaunu, josta riittää muutamaksi vuodeksi mallaamista, sen verran eri alatyyppejä on valmiina mallisarjoina - ja vaikuttava määrä vielä konversioita voidaan lisäksi rakennella.

Tamiyan sarjasta saa aina helposti rakenneltua näyttävän mallin, jo suoraan loodasta, kilpailijoiden sarjoissa kun usein on aivan turhaa säätämistä, jotta osat saadaan sopimaan kokonaisuuteen. Loppu onkin sitten rakentajasta kiinni. Malli on siististi rakennettu ja säistäminen on suoritettu melko kevyellä kädellä, joka on kuintenkin minun makuuni OK. Nuo reput ja verkko tuovat malliin elävyyttä ja äijät ovat mukulakivikadulla ajeltaessa lähes pakollisia, varsinkin jos tarkka-ampujat on saatu kirkontorneista jo häädettyä.

Tuo värivinkki on mielenkiintoinen.