Pienoismallit.net

MiG-21 F13

MiG-21 F MG-79

Trumpeterin sarjasta, Kuivalaisen ohjaamoetseillä vahvistettu, MiG-21 F13. Sarjaan ei ole tehty suurempia muutoksia, lisätty putkia ja muita jarrujen osia. Tähän kokoluokkaan F-Migeille on huosti saatavana siirtokuvia, joten runkotunnus ja pyrstön ilves on omaa tuotantoa. Muutoin siirtokuvat kerätty sieltä sun täältä, pikkutekstien ollessa Bergemontin arkilta.

Kommentit

Hyvännäköinen "höyry"MiG. Näyttäisi siltä, että tämä on siinä vaaleanharmaassa kaaviossa. Onko sinulla tietoa, missä välissä tämä vaalean harmaa väritys "sudittiin"?
Mitä sävyä käytit??
Vaalean harmaa maalaus on ainoastaan koneissa jotka kävivät välikorjauksessa Neuvostoliitossa joskus 70-luvun puolivälissä. Koneet joissa on tämä maalaus ovat MG-48, -61 -63, -65, -79, -91 ja -92.
Väri jota olen käyttänyt on xtracolirin X710 (vaalean harmaa) ja X142 (hopea) sekoitus, silmämääräisesti tehty ja kerralla riittävästi.
Onpas tosi aidon tuntuinen Mig 21 F-13.
Sopivaa taustaa ja alustaa vasten menisi kuin väärä raha.
Myös panelien urat saatu tosi aidon tuntuisiki,lievä kâytön vanhennus on loistavasti tuotu esiin.
Ohjaamo ,mitä kuvasta saa selvän on kuin muukin malli loistava työ.
Oli uusi asia tuo Migin koneiden harmaus 7 eri koneen kohdalla.
Nyt vain kunnon alusta kruunamaan kaikken.
Hieno Mig!
Plussa siitä, että rakensit harmaan koneen, yleensä metallinhopeisesta koneesta. Hienoa työtä! Ohjaamosta kun olisi lähikuvia. Se on migissä mielenkiintoinen…
Tosi upea Mig ja opin jotain uutta, eli en tiennyt harmaiden Migien olemassaolosta. Kaikinpuolin hieno malli, ja höyry-migit miellyttävät vielä enemmän mun silmää kuin bis-mallit.