Pienoismallit.net

Millennium Falcon Ikuisuusprojektini

Elikkä tässä mun 13v sitte aloittama ja kokoama malli, pohjamaalissa ollut tuon 12v välillä roikkuen lastenhuoneen katossakin…

Vuoden verran taas tullut puuhailtua tämän kanssa muiden mallien ohella, ja tadaa, vihdoinkin se voisi olla valmis, siis huom. voisi ;)

Eli tässä viime vuoden aikana olen siistinyt mallia ja testaillut kaikenlaista sotkentaa, ihan pensselipolitiikalla.
Ei ole mikään referenssikuvia tuijotellen maalattu, mutta yritin tehdä mieleistäni tästä.

Tulee joskus taas roikkumaan katosta X-wingin ja 2 x Tie:n kera taisteluasennossa… katsotaan miten pitkään sen "dioraaman" toteutumiseen menee ;)
Wingi jo odottelee muita bilishuoneessa (päiv. 3.9.08).

Mallin kasaamisesta on jo sen verran paljon aikaa, etten enää muista muuta kun sitä hurjaa määrää kittiä mikä tähän meni.

Kommentit

Kaunista, on se Solon alus rumassa kunnossa mutta nopea, eikö tämä lentänyt kesselin reitin 12parsekissa ;)
JoniLupunen kirjoitti:
Kaunista, on se Solon alus rumassa kunnossa mutta nopea, eikö tämä lentänyt kesselin reitin 12parsekissa ;)
ALLE 12 Parcekin :D , Hieno malli BTW.
Ihan tälläinen pikkuinen kurioisiteetti…

Parsek ilmaisee matkaa (näin tosielämässä…)

fi.wikipedia.org/wiki/Parsek
Han Solo ei tarkoittanutkaan aikaa, vaan matkaa maininnissaan alle 12 parsekista. Vaan sitä, että Falconilla hän pystyi ajamaan niin läheltä matkalla olleita mustia aukkoja, että matka lyheni alle 12 parsekiin. Kesselin reitti on normaalisti 18 parsekin mittainen.
:D
olpi 6.10.2007 12:45 Vastaa lainauksella
Joten tarkoittaako se sitä, että Han Solo on oikaissus kesslerin reitillä? Siis jos keslerin reitillä tarkoitetaan matkaa. Tietenkin jos kesslerin reitillä tarkoitetaan aikaa, niiin sittenhän se tarkoittaisi, että alus olisi hitaampi kun muut kun se kulkee vähemmän tai jotain…pitäisi kysyä asiaa lucasilta.
olpi 6.10.2007 12:51 Vastaa lainauksella
Englanninkielinen wikipedia taas antaa ymmärtää, että mitä nopeampi alus on, sitä suorempaan se voi lentää aurinkojen, mustien aukkojen ja muiden läheltä. Joten nopeampi alus voi käyttää suorempaa reittiä paikan a ja b välillä koska hitaimpien pitää kiertää. No, käyhän tuo järkeen.
Armoton Star Wars keskustelu…Hieno pienoismalli on kyllä juu!
En kyllä oikein osaa star trek tervehdystä, mutta eikös näissä scifi jutuissa tuo yli valonnopeuden matkustaminen tapahdu jotenkin aika-avaruutta kaareuttamalla niin, että matka, joka kuljetaan on lyhempi kuin mitä pitäisi (poimu jotain…). Eli luodaan keinotekoinen "madonreikä" jonka kautta päästään paikasta toiseen vaikka varsinaisesti ei kuljeta yli valonnopeuden, sehän ei nykytietänyksen valossa ole mahdollista. Sikäli tuo matkan mittayksikkö on ihan järkeenkäypä…

Hieno malli, jolla on selvästi vaikutusta sen nähneisiin. :)
Pidän todella paljon tuosta maalauksesta. Esikuvasta ei minulla ole mitään käsitystä, mutta malli näyttää kiinnostavalta juuri hyvin toteutetun värimaailmansa takia.
Falconi sopisi munkin olkkariin… Todella upea! Täytyykin kaivaa episodi IV pyörimään ja fiilistellä! :)
Todella hieno. Kyllä sen Han Solon alukseksi tunnistaa. Hyvät vanhennukset.
jtahola 6.8.2009 14:10 Vastaa lainauksella
Just tarpeeks rähjäsen näkönen ollakseen Han Solon alus … upea luomus … oma odottanut paketis jo hyvän aikaa … saispa tällästä aikaseks