Pienoismallit.net

Toyota corolla wrc

Auto kuvastaa Carlos Sainzin ( kuljettaja ) ja Luis Moyan ( Kartanlukija) kuljettamaa corollaa vuodelta 1999 portugalin rallissa.

Itse malli oli erinomainen rakentaa eli osat meni paikoilleen ilman ongelmia ja viimeistely oli hyvää, mukana tuli myös etsiosia. Ainoa miinuspuoli oli mukana tulleet dekaalit jotka eivät meinanneet kestää käsittelyä ollenkaan, joten aika paljon jouduin paikkailemaan maalilla ja sen huomaa joistakin kohdin.
Tiedän että ikkuinoinen listojen rajoista ei tullut kovin hyvät mutta näillä mennään tällä kertaa, jotain parannettavaa ensi kerralle :)

Autolle oli pakko jokin alusta rakentaa ja sellaista en ennen ole tehtyt joten kokeilumielessä lähdin liikkeelle. Jonkin moisen sorapätkän sainkin aikaan, tosin en tiedä kuvastaako tienpätkä portugalilaista maastoa ollenkaan mutta jotain ainakin. Nuo keltaiset liuskat maassa yrittävät kuvastaa kuivuneita puunlehtiä :D

Mutta kommentti on tervetullutta. Missä onnistuttiin ja missä ei.
Kaikkia epäkohtia ei itse välttämättä huomaa.

Kuvia olisi enemmänkin mutta en saanut niitä mahtumaan muokkauksesta huolimatta.

Kommentit

Jonkka 28.7.2015 17:55 Vastaa lainauksella
Kas kas, melkoinen ralliharvinaisuus eli auto jolla ajettiin vain kaksi ja puoli kautta MM-ralleja. Historiikista ei sen enempää, tärkeintähän tässä on malli ja esikuva on helppo tunnistaa joten siltä puolen onnistunut työ. 1999 Portugali oli kuiva ralli, joten pölyinen auto sopii siihen kuvaan erinomaisesti. Äkkiseltään en missään erottanut mainitsemiasi dekaalien korjauksia maalaamalla, joten hyvin olet siinä onnistunut. Tykkään myös siitä, että pyörät on vähän linkussa, antaa eloa asetelmaan.

Alusta ei sitten olekaan aivan samaa tasoa. Kuiva auto mutta märkä maa plus että Portugali ajetaan keväällä, joten syksyn kellastamat lehdet ovat pieni ristiriita - vaikuttaa enemmän Englannin osakilpailulta. Lisäksi auto on omalaatuisesti parkissa keskellä tietä - no periaatteessa mahdollista vaikkapa odottamassa pääsyä AT-asemalle.
Jarkko.L 28.7.2015 19:31 Vastaa lainauksella
Kiitos jonkalle palautteesta!
Alustasta yritin alunperin tehdä kuivaa pölyistä tienpätkää mutta en saanut sitä näyttämään hyvältä joten oli helpompi toteuttaa märkä/kurainen maa.
Ehkä dioraama kuvastaa suorituksensa päättänyttä tiimiä jolloin auto on parkissa ja kura on jo kuivunut autoon jolloin se on vaaleampaa, tiedä häntä. lehdet tuli hetken mielijohteesta kun pihalle katsoessani maa oli täynnä kuivuneita kellastuneita lehtiä.
Myönnän että en perehtynyt oikeastaan tuohon portugalin ralliin joten oikeassa olet että alusta ei ole aivan auton tasoa!